3 INSTAGRAM ACCOUNTS DIE JE MÓÉT VOLGEN

woensdag, maart 01, 2017


In het artikel over mijn vijf favoriete apps liet ik al weten dat Instagram daar één van is. De hele dag door open ik de app wel tientallen keren. Ik ga ook regelmatig op zoek naar nieuwe account om mijn 'volgend' lijst weer aan te vullen. In dit artikel deel ik drie accounts die iedereen zou moeten volgen.
AUDREY LOMBARD (@AUDREYLOMBARD)
Eén woord: wauw. De feed van Audrey staat vol geweldig mooie fashion foto's, met zo hier en daar wat lifestyle of natuur kiekjes. Meer over haar feed weet ik eigenlijk niet te vertellen, behalve dat ze een hele toffe garderobe en stijl heeft. Klik hier om naar haar Instagrampagina te gaan.


TONE IT UP, KARENA & KATRINA(@TONEITUP)
De meiden van Tone It Up hebben hun feed vol healthy living. Niet alleen hebben ze foto's en video's van sportoefeningen, hun jaloersmakende lichamen of heerlijke en gezonde maaltijden, ze hebben ook before en after foto's én gewoone kiekjes van hun met vriendinnen en wijntjes (ja, dat ook!). Klik hier om naar hun Instagrampagina te gaan.


SOCKS OF THE DAY, SUSAN WIJDEMANS (@SOCKSOFTHEDAY_SW)
Hihi, dat ben ik. Na lange tijd heb ik besloten mijn sokken verslaving om te zetten in een Instagram account. Vorige week heb ik het account gelanceerd en ik ben nog een beetje zoekende naar welke stijl ik voor mijn feed wil, maar dat gaat helemaal goedkomen. Ik heb thuis nog een hele lade met de meest grappige en unieke sokken (uit het buitenland) en wil deze graag aan jullie laten zien. Klik hier om naar de Instagrampagina te gaan.

Volg jij een van deze accounts?
Follow

You Might Also Like

15 lovely comments

 1. Wat een leuke accounts! Ik ken ze nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tone it up ken ik en volgde ik al. De andere twee nog niet! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke accounts! En die sokken, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die accounts kende ik nog niet. Die van jou met die sokken is super leuk gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen, bedankt! :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Leuke accounts! Ik ben al jaren fan van Karena & Katrina, al toen ze alleen nog blogden. Het zijn zulke positieve en leuke meiden vind ik! Zelf ben ik fan van het account van Moderosa en FrassyAudrey!

  www.girlalmighty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke accounts, ik kende ze nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg natuurlijk socks of the Day ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 8. IK ben wel erg benieuwd naar Audrey

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, leuke accounts! Dat sokken account is geniaal hahaha ;)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hahaha, leuk om te horen :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 10. Jouw sokken account, ik vind het zo'n leuk initiatief! Die andere accounts ken ik niet maar zien er wel heeeeeel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke accounts!
  Ik kende ze nog niet maar ga ze zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om te lezen! Ik kende deze accounts nog niet!! Vooral het account van Karena en Katrina spreekt mij aan. Heel leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS