, ,

VIDEO: MIJN GEKREGEN BDAY CADEAUTJES + WINACTIE

vrijdag, februari 10, 2017


Jullie zullen vast niet gemist hebben dat ik eind januari jarig was en maar liefst 23 kaarsjes mocht uitblazen. Ik gaf een feestje voor vriendinnen en eentje voor familie. In deze video wil ik graag laten zien welke super leuke cadeautjes ik allemaal gekregen heb. Onderaan het artikel kun je ook zien hoe je kunt deelnemen aan mijn birthday winactie.
VICHY WINACTIE
Vichy heeft drie keer Ideal Body 3 gouden olie, t.w.v €28,50 per stuk, beschikbaar gesteld voor mijn birthday winactie, wat betekent dat er niet één, maar drie winnaars zullen zijn. Hartstikke geweldig natuurlijk. Om deel te nemen aan de winactie moet je hier klikken om naar mijn verjaardagsartikel te gaan.

NOTE: Naast cadeautjes heb ik van mijn familie ook een heelboel geld gekregen en ga ik nog lunchen met mijn broer.

Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Leuke cadeautjes heb je gekregen. Ik vind een diep wel handig als je op de bank je warme maaltijd eet, aan tafel vind ik een plat boord ook fijner.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ps. ik doe al mee met jouw winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke cadeau's gekregen voor je verjaardag !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een leuke cadeautjes heb je gekregen voor je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke cadeaus heb je gekregen.
  Super om zo verwend te worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS