VIDEO: GOOGLE TRANSLATE TAG!


Ik geloof dat ik een tag heb bedacht. Helemaal zelf, hoera! Bij de Google Translate tag is het de bedoeling dat je een random taal en een korte zin uit een bakje grabbelt en vervolgens het zinnetje in die taal moet gaan uitspreken; net zoals Google Translate dat doet. Heb je geen talenknobbel en vind je het niet erg om met anderen om jezelf te lachen, dan zou ik deze uitdaging zeker aangaan. Ik waagde mij samen met Lisa aan deze hilarische tag.
NOTE: Vergeet vooral niet mijn blog te vermelden bij het zelf opnemen van deze tag. Dat zou ik enorm waarderen. Zet ook zeker even een linkje naar jouw video in mijn comments als je het ook gedaan hebt.

Zou jij deze tag zelf ook doen?
Follow

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.