, ,

VICHY WINACTIE – MORGEN LAATSTE DAG

maandag, februari 27, 2017


Hoera, ik ben alweer bijna een maand 23 jaartjes jong. En dat betekent dat ook mijn verjaardagswinactie al bijna een maand loopt. Morgen is de laatste dag dat je een fijne Ideal Body 3 gouden olie kunt winnen van Vichy. Wil je weten wat je moet doen om kans te maken? Lees dan snel verder.VICHY WINACTIE
Vichy heeft drie keer Ideal Body 3 gouden olie, t.w.v €28,50 per stuk, beschikbaar gesteld voor mijn birthday winactie, wat betekent dat er niet één, maar drie winnaars zullen zijn. Hartstikke geweldig natuurlijk.

Wat moet je doen?
• Susanblogt.nl volgen via Bloglovin'
• Een reactie achterlaten dat je meedoet met je email adres.
Deelname enkel mogelijk met een Nederlands adres.
De winactie sluit op 28 februari.

Extra kans maken?
• Volg mij via Instagram
• Volg mij via Twitter
• Volg mij via YouTube
• Like Vichy op Facebook
Laat in de comments weten of je een extra kans hebt gedaan.

Wanneer is jouw verjaardag?

You Might Also Like

3 lovely comments

 1. Ik doe mee! Heb alles gedaan dat verplicht is.
  Email: Erika1992xx@live.nl
  Spannend! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had mij al eerder opgegeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee, weet niet zeker of ik mij al opgegeven had. Ik stuur via de mail mijn mailadres naar je door. En de verplichte dingen heb ik gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS