OUTFIT: TAKE ME TO SPACE

woensdag, februari 08, 2017


Ohh, wat houd ik toch van deze trui. Ik kocht hem samen met Pei Yin in Korea als 'couple outfit' maar stiekem ook gewoon omdat we hem beiden helemaal te gek vonden. Een tijdje terug hadden we hem per ongeluk beiden naar school aangetrokken en kwamen we niet meer bij van het lachen. Na de trui eindeloos gestyled te hebben met jeans, draag ik hem sinds een tijd met deze rok; perfect.Lipstick MAC | Sweater Hide And Seek | Skirt H&M | Sneakers Converse

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

6 lovely comments

  1. Het is ook een leuke en volgens mij ook lekkere trui, maar het feit dat-ie in Seoul is gekocht maakt hem natuurlijk extra bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die laatste foto vind ik erg mooi. Leuke trui ook xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die trui is echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS