MIJN KANSLOZE LIEFDESLEVEN DEEL 1: TINDER

woensdag, februari 22, 2017


Om maar even met de deur in huis te vallen: mijn liefdesleven is ronduit kansloos. Om jullie op regelmatige basis een gezonde dosis leedvermaak te bezorgen, heb ik besloten een soort blogserie van mijn liefdesleven te maken. De bedoeling is dat ik iedere keer weer een ander stukje van mijn lovelife behandel. Uiteraard is jullie feedback welkom en kun je mij vanalles vragen, haha.

TINDER 
Volgens mij hebben wij vrouwen allemaal, stuk voor stuk, de app Tinder meerdere malen gedownload en weer verwijderd. The one is nu eenmaal niet zo simpel te vinden tussen al die hitsige jongens en de moed zakt ons steeds weer in de schoenen. Totdat we natuurlijk weer wat hoop ontvangen en de app weer uit onze cloud halen.

VEELEISEND? NEE TOCH?
Mijn instellingen? Een afstandsgrens van maximaal 134 kilometer (vraag mij niet waarom, wat een raar getal). En jongens met een leeftijd van minimaal 23 jaar oud en maximaal 29. Wat voor leuke guys ik allemaal naar rechts swipe? Uiteraard een leuke kop (duh, het is Tinder) en het liefst een beschrijving waar een stukje humor in verwerkt zit. Qua looks vind ik het trouwens ook fijn als meneer zijn lengte in de beschrijving vermeld heeft, of is dat te oppervlakkig van mij? Naja, nog iets oppervlakkigs: ik kijk altijd naar de opleiding. 

TINDER DATE FAILURE
Mijn Tinder avonturen hebben tot nu geleid tot 111 matches (dit vind ik dan wel een leuk getal) en verschillende dates met slechts één jongen. Om precies te zijn waren het vijf dates. Het was een leuke Mexicaanse jongen die een aantal jaar al in Nederland woont. Na zijn studie hier is hij nu ook hier aan het werk gegaan. Hij is 24 jaar en praat mega cute Nederlands. Maargoed, na vijf dates merkte ik dat die magische *spark* er voor mij niet was. The End, dus. 

SAPPIGE SIXPACKS AND SNAPCHATS
Weg met romantiek, tijd voor iets sappigs, dacht ik. Mannen met sixpacks, die naar rechts swipen en hopen dat ze ook écht leuk zijn. Na de nodige blokjesbuiken naar rechts geveegd te hebben vond ik het wel mooi geweest. Ik raakte aan de praat met een sportieve en knappe jongen uit Nijmegen. Al snel ging het over het fenomeen fuckbuddies; friends with benefits. Wil ik dat wel? Geen idee. Wilde ik hem toevoegen op Snapchat om meer foto's van zijn blokjes te ontvangen? Hell yeah, geen twijfel over mogelijk.

Ik raakte al snel teleurgesteld toen ik merkte dat hij mijn Snapchat verhaal, inclusief leuke foto's van mij in mijn sexy sportoutfit, niet boeiend genoeg vond en continu begon te vragen om sexy sexy foto's. "Stuur eens een foto van je billen in string", "stuur een foto van je borsten babe" en ga zo maar door. Na mijn afkeurende antwoord bleef hij maar zeuren. Hier had ik geen zin in, ik wilde alleen maar zijn buik bewonderen in zijn Snapchat verhaal. Kiekjes van zijn 'aubergine' hoef ik overigens ook niet. Zijn er überhaupt meiden die kicken op dickpics? Gelukkig vond meneer mij al snel niet meer interessant en hebben we elkaar uit Snapchat gegooid. Tot ziens. 

OK, DOEI. GRAPJE
Wederom was ik dus wel weer klaar met Tinder en wist ik niet hoe snel ik de app weer gedag moest zeggen. Nu moet ik wel toegeven dat ik twee maanden daarna in een bui niet wist hoe snel ik de app weer opnieuw uit mijn cloud moest halen. Tegenwoordig swipe ik er nog steeds regelmatig op los, maar heb ik het idee van the one tegenkomen op Tinder allang laten varen. Wel moet ik eerlijk toegeven weer een Tinder date gepland te hebben. Dus, wordt vervolgd?

Heb jij Tinder?

You Might Also Like

26 lovely comments

 1. Hahhaha lach me dood. Tinder werkt toch nooit, jongens willen alleen seks. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha heerlijk...zo herkenbaar dit! Ik weet niet of het oppervlakkig is, maar ik heb in mijn profiel een soort filter gebouwd door mijn lengte, opleidingsniveau, baan en woonplaats te noteren. Ik wijs foto's met likkende hond, grote glibberige vis, moeders en groepen ook af. En inderdaad als ik langer ben of iemand geen opleiding heeft gevolgd. Ja oppervlakkig, maar uiteindelijk zal het meer diepgang geven dan met iemand waarmee je niet op een lijn zit. Ik kan wel een Tinder boek schrijven denk ik. Jammer dat m'n blog daar niet op gericht is! 😉 Veel plezier met je nieuwe date!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "maar uiteindelijk zal het meer diepgang geven dan met iemand waarmee je niet op een lijn zit", hier heb je helemaal gelijk in! Ik denk dat ik ook meer het woord 'oppervlakkig' heb gebruikt om mijzelf vast in te dekken voor haat-comments, haha. Gelukkig ben ik dus niet de enige die bepaalde dingen naast de looks ook echt belangrijk vindt bij Tinder. En dankjewel hihi, ik kijk er naar uit!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Hoe herkenbaar. Ik heb zelf ook al tal van grappige maar ook genante momenten meegemaakt en al meer negatieve tinderdates gehad dan je op 1 hand kan tellen... :-)
  X, Eline
  www.luminouslive.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ben ik stiekem wel erg benieuwd naar die gefaalde dates, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Susan je bent zo leuk hahahhah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest bij de titel al lachen, haha. En hoewel ik geen ervaring heb met Tinder, weet ik uit mijn omgeving dat het lastig is om daar fatsoenlijk te daten inderdaad. Enneh, aubergine, hahaha. Die hou ik erin ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja ik moest zelf ook wel een beetje lachen om 'aubergine' :$
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Hihihi leuk geschreven en je hebt helemaal gelijk! Vind het niet oppervlakkig hoor, al zegt een opleiding natuurlijk niets over ambitie;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om jouw ervaringen te lezen. Zelf heb ik Tinder nooit gebruikt. Heb een vriend en hebben net een kindje samen dus denk niet dat ik het zal nodig hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super herkenbaar, ik vul er al een jaar een blog mee ;-)
  En zoveel is er niet om op te selecteren op Tinder, je moet ergens op letten he! Zolang je er maar een beetje lol in hebt. Zo niet is het weer tijd voor een pauze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha herkenbaar! Ik heb sinds een maandje ook Tinder. 1 date maar die was echt VERSCHRIKKELIJK! sommige foto's denk ik ook.. waarom? waarom zet je juist DIT op je profiel. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa precies! Sommige jongens hebben ook echt géén idee hoe ze een fatsoenlijke eerste indruk moeten maken, hahaha. Wat leuk dat jij een beetje hetzelfde denkt over Tinder. Succes er nog mee, haha ;) Liefs, Susan

   Verwijderen
 10. Netjes geschreven. Misschien krijg je door dit artikel nog wel een leuke date ;-) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahahah hilarisch!
  Gewoon de nuchterheid waarmee je dit beschrijft; heerlijk en ik houd er van! Maar het blijkt dag ik dus zeker niet de enige ben waar het nog niet tot een geslaagd verhaal heeft geleid.. das best fijn om te weten, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoewel ik zo nu en dan zeker hoor dat mensen via Tinder 'the one' of in ieder geval een hele goede mogelijke 'the one' gevonden hebben... Denk ik dat het merendeel niet slaagt op Tinder, haha. Liefs, Susan

   Verwijderen
 12. Haha, wat een super leuk artikel!
  Ik heb Tinder gehad en herken deze gesprekken met sexy jongens wel. Ze waren helaas op iets anders uit dan ik.
  Heb wel een date gehad met op zich een leuke jongen, maar nee. Beetje te saai, haha.
  Daarna kwam mijn huidige vriend in beeld en dat klikte. 2 jaar geleden via Tinder ontmoet en nog steeds samen.
  Dus wie weet.... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij je vriend via Tinder hebt ontmoet! Ik weet wel dat het kan, maar voor mijzelf heb ik 'the one' al opgegeven hoor, haha. Liefs, Susan

   Verwijderen
 13. Hahaha, geweldig leuk verhaal! Heel veel succes met je aankomende Tinder date.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Whahahaha O geweldig dit en zo herkenbaar! Ik moet zeggen dat ik al best veel dates via tinder heb gehad. Helaas niet de ware maar ach ik geniet en ben gelukkig. Maar tinder is momenteel van mijn telefoon - was het even zat - maar voor hoe lang. Heb iig altijd genoeg te vertellen aan de vriendinnen met kids - die smullen van mijn date verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh, nu ben ik stiekem ook wel benieuwd naar jouw dates! En ik denk dat er toch wel weer een moment komt waarop je Tinder uit je cloud haalt. Dat moment van zwakte heeft iedereen wel, haha. Liefs, Susan

   Verwijderen
 15. Hahaha wat heb ik gelachen zeg! Leuk artikel! Heb zelf ook veel date fails meegemaakt dus dit voelt wel herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS