MIJN 5 FAVORIETE APPS

vrijdag, februari 17, 2017


Mijn iPhone staat vol met verschillende apps. Van apps om bij te houden waar ik ben bij de series die ik volg, tot apps zoals die van de McDonalds voor extra korting. In dit artikel laat ik zien wat nou eigenlijk mijn favoriete apps zijn. Voor het gemak heb ik WhatsApp en Facebook niet in het artikel gedaan omdat die te voorspelbaar zijn, haha. Natuurlijk zijn dat mn favoriete apps, duh.
RECLAMEFOLDER
Thuis is het altijd een race met mijn vader wie het eerst de reclamefolders in handen heeft. Maar bij mij in Tilburg heb geen geen folders. Vandaar dat ik leef op de Reclamefolder app. Super handig zo digitaal, al heb ik soms het gevoel dat ze niet direct updaten wanneer er nieuwe folders uit zijn. Maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen.


ABN AMRO BANKIEREN
Als je ooit met mij uit eten gaat, laat mij dan maar betalen. Want ondanks dat ik deze super handige app heb (die ik overigens wel vaak gebruik) vergeet ik regelmatig geld over te maken en ontvangt de ander het pas na een week. Echter, dat haalt zeker neit de handigheid van deze bankieren app weg. En ik vind het ook fijn om zo nu en dan te kijken hoeveel er nog op mijn pinpas staat, if you know what I mean.


INSTAGRAM
Wow, shocker. Maar niet heus. Naast Whatsapp en Facebook zit Instagram eigenlijk ook in het voorspelbare lijstje favorieten, maar ik wilde 'em toch graag even noemen. Wanneer ik de tijd heb scroll ik altijd enthousiast door mijn Insta feed om te kijken wat ik allemaal gemist heb. Hoewel Instagram met de live-update veel mensen heeft blij gemaakt, ben ik niet altijd te spreken over hun updates. En dan met name het feit dat de volgorde niet meer in de juiste volgorde is.


KAKAO TALK
Misschien denk je: wat is dit? Nou, Kakao Talk is eigenlijk gewoon de Koreaanse Whatsapp, simpel gezegd. Mijn vriendenlijst in de app staat vol Koreanen maar eigenlijk praat ik maar met één iemand via Kakao. Uiteraard verwacht je nu dat het dan ook een Koreaans is, maar het is mijn bae Pei Yin haha. Maar waarom dan via Kakao? Ten eerste maakt de app het meest schattige geluidje ooit als je een berichtje binnenkrijgt. En ten tweede zit de app vol geweldig leuke emoji's, waaronder zelfs bewegende! Ook kun je gewoon iemand toevoegen op naam in plaats van op nummer.


SNAPCHAT
Oké, deze is ook redelijk voorspelbaar. Eigenlijk ben ik pas echt actief op Snapchat sinds de afgelopen zomer. In Korea gebruikte ik het ook wel soms, maar daarna niet meer. Tegenwoordig blijf ik de app diehard gebruiken. Zo probeer ik bijvoorbeeld iedere dag een socks of the day foto te plaatsen. Vergeet mij vooral niet te volgen op Snapchat als je benieuwd bent naar mijn sokken collectie, mijn stage bij RTL of mijn sport-avonturen.

Wat is jouw favoriete app?
Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Die reclamefolder app gebruik ik ook! hahaha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op zich in zo'n reclamefolder echt heel handig, scheelt ook een berg papier, maar ik vind het juist zoooo leuk om ze echt door te bladeren en dan sommige nog een keer, voor het geval ik ergens overheen gekeken heb, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bank-app is inderdaad super handig, gebruik ik ook, al jouw appjes gebruik ik trouwens behalve Kakao en de reclamefolder app ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete app is sowieso instagram, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk lijstje! Insta en Snapchat (vooral voor het bekijken van) zijn mijn favoriete!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Mijn favoriete apps zijn toch wel de voorspelbare: Facebook, Whatsapp en instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen ik de reclamefolder app had geinstalleerd heb ik direct een nee nee sticker geplakt op de deur. Die app is ideaal. Ik heb nu ook een app die al mijn pasjes kan opslaan. De app heet Stocard.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS