IK WAS BIJ 'ALL YOU NEED IS LOVE'!

woensdag, februari 15, 2017


All You Need Is Love, hét liefdesprogramma dat iedereen wel kent. Tenminste, daar ga ik vanuit. Een tijdje geleden (Lees: december of januari) had ik de mogelijkheid mij aan te melden om in het publiek te zitten. Uiteraard wilde ik niet alleen en besloot ik mijn ouders mee te nemen. Ze waren echter doodsbang dat ik iets voor hen geregeld zou hebben.


Op twee februari was het dan zo ver. De All You Need Is Love studio zit niet in Hilversum, maar in Amsterdam. Mijn ouders vertrokken al vroeg met de auto vanuit huis om in Amsterdam een museum te bekijken. Ik daarentegen deed het wat rustiger aan en vertrok rond de middag naar de stad om even te winkelen.

In de mail die wij vooraf kregen, stonden duidelijke voorschriften met betrekking tot onze outfits. Zo mochten we geen streepjes of ruitjes aan. En ik geloof dat heftige printjes ook een no-go waren. Zelf vond ik dat wij alle drie in onze effe outfits helemaal on fleek waren.


Helaas hadden we super slechte zitplaatsen om op tv te komen. Qua zicht konden we tijdens het opnemen alles perfect zien, alleen zaten we echt op van die 'opvulling' plaatsen die niet echt op tv kwamen. Alleen mijn papa is een paar keer in beeld geweest in het begin tijdens het filmen van de band (links onder). Mijn time to shine heb ik dus niet echt gehad, haha.

De uitzending was afgelopen zaterdag op televisie. Deze kun je hier terugkijken.

Kijk jij wel eens All You Need Is Love?
Follow

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Super leuk dat je daar was! Ik wil dat ook wel. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Sfebruari 15, 2017

  Jammer van de zitplek voor tv haha, verder wel erg cool dat je daar was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon nog een keertje gaan in de hoop dat je dan in het vak achter de bank komt te zitten, beetje onderaan ook nog, dan kom je echt vaak en goed in beeld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh echt super leuk, hoe kan je je daarvoor opgeven?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk stukje weer geschreven miepke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel heel leuk dat je bent geweest zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk dat je mocht komen! Wel jammer van de zit plek haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer van de plekken zeg, maar wel leuk dat je daar was!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je daar was. Die studio lijkt veel kleiner dan op tv.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de studie is ook echt kleiner dan je zou denken haha. Had ik ook bij Weet Ik Veel (met Linda de Mol), dat lijkt ook echt groter dan het daadwerkelijk is.
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS