5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #2

maandag, februari 20, 2017


Naast mijn enorme serie verslaving ben ik ook gek op films. Ik heb namelijk niet voor niets een Netflix abonnement, haha. Daarom deel ik vanaf nu om de twee weken de vijf leukste films die ik de afgelopen tijd gezien heb. En dan kan dat zowel bioscoop of Netflix zijn. Een filmpje pakken in de bios is namelijk ook erg leuk en gezellig.ZOOTROPOLIS
Een tijdje terug was Pei Yin bij mij en zaten we te bedenken wat we konden doen. Filmpje dan maar? Op Netflix kwamen we Zootropolis tegen en besloten we de trailer te kijken, die sprak ons beiden wel aan. De film zelf vonden we uiteindelijk echt super leuk. Ik vond hem zelfs zo leuk, dat ik hem twee dagen later nog een keer keek, oeps.NO STRINGS ATTACHED
Op aanraden van medeblogster Denise besloot ik No Strings Attached te kijken. En jeetje, wat een leuke film. Het verhaal is grappig en de acteurs zijn ook nog eens hartstikke leuk. Net als Zootropolis heb ik deze film ook twee keer in één week gekeken, hahha.THE WEDDING RINGER
Deze film is echt geweldig. Sowieso vind ik films met Kevin Hart leuk trouwens, haha. Ik kwam The Wedding Ringer tegen in mijn Netflix feed en besloot -zonder de trailer te kijken, uniek voor mij- om de film te kijken. Ik had er zeker geen spijt van en weet nu al dat ik deze film nog vaker zal kijken.THE CHRONICLES OF NARNIA: PRINCE CASPIAN
Van de drie Narnia films die ik onlangs heb gezien, heb ik deze even gekozen. Al moet ik wel zeggen dat het een moeilijke keuze was. Maar, in deze film waren de jongens het hotst en vond ik het wel een spannend verhaal. De volgorde waarin ik de films heb gezien is namelijk noggal gek. Netflix had namelijk eerst alleen maar deel 3 erop staan, die heb ik toen gekeken. Opeens zag ik deel 2 ook voorbij komen, die keek ik ook. En daarna ging ik zoeken en kwam ik ook deel 1 tegen. Ik heb ze dus precies andersom gezien. Maar dat maakte het overigens niet minder leuk!DE SURPIRSE
Steeds vaker kom ik Nederlandse films tegen op Netflix. Hoewel ik de Nederlandse films die ik tot nu toe gezien heb erg leuk vind, klik ik er gewoon niet zo snel een aan. Gelukkig had ik een 'yolo' momentje en zette ik De Surprise aan. Eerlijk? Ik heb er geen moment spijt van gehad! Wat een fijne film om naar te kijken. Ondanks dat het onderwerp van De Surprise aan de zware kant is, is het geen jank film en kijkt hij lekker weg. Zeker een aanrader.

Wat is jouw leukste film die je recent gezien hebt?
Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik ben wel heel benieuwd naar een aantal! The Wedding Ringer klinkt heel leuk. Zelf keek ik deze week de film van Stephen Hawking! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit zo doet! ik heb de goede dinosaurus gekeken, die was ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. No strings attached is echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn lijstje!
  No Strings Attached blijft leuk!
  De Surprise klinkt als muziek in mijn oren dus die ga ik even opslaan, haha. Ben benieuwd:).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zootropolis lijkt mij ook erg grappig zo, haha. Ga ik snel kijken! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS