5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #1

maandag, februari 06, 2017Naast mijn enorme serie verslaving ben ik ook gek op films. Ik heb namelijk niet voor niets een Netflix abonnement, haha. Het lijkt mij leuk om eens in de zoveel tijd de vijf leukste films te delen die ik gezien heb. En dan kan dat zowel bioscoop of Netflix zijn. Een filmpje pakken in de bios is namelijk ook erg leuk en gezellig.

ONZE JONGENS
Oeh la la, Jim Bakkum zonder shirt... niet verkeerd! De film zelf ik eigenlijk niet zo bijzonder. Geewoon precies zoals je verwacht: iets zoals Magic Mike. En die films zijn nou ook niet echt inhoudelijk sterk. Maar jeetje, het is wel leuk en gezellig om naar te kijken hoor! Hier en daar wat plaatsvervangende schaamte, maar zeker een leuke film om met vriendinnen naartoe te gaan.DIVERGENT
Hoe kan het dat ik deze films pas recent ontdekt heb? Ik zag hem voorbij komen in mijn Netflix feed en besloot even te lezen waar het over ging. Toen ik de trailer bekeek was ik helemaal om (want: die guy is echt hot). Gelukkig had ik goed gegokt en vind ik het ook echt ene top film. Deel twee (Insurgent) staat helaas niet op Netflix, dus die heb ik (nog) niet gezien.QUEEN OF THE NIGHT
Deze film heb ik pasgeleden alweer voor de derde keer gezien, oeps! Ik vind het gewoon een leuke film en ik geniet er stiekem ook van om gewoon iets Koreaans te kijken, haha. De film staat trouwens gewoon op Netflix en kun je dus ook kijken als je na het zien van de trailer (met Engelse ondertiteling) nieuwsgierig geworden bent. Ik keek hem nu dus laatst met iemand die, in tegenstelling tot mij, geen Korea obsessie heeft maar hem wel leuk vond!RISE OF THE GUARDIANS
Yeey, een animatie film, haha. Deze film heb ik gekeken op aanraden van Pei Yin. Ik geef Pei groot gelijk hoor; het is echt een leuke film! Voor een animatie figuur is Jack Frost nog best goodlooking (op zijn dunne beentjes na) en de Kerstman is ongelooflijk gangster, wat natuurlijk erg grappig is. Al met al is het echt een leuke film!THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES
Wederom een film die ik al een aantal keer heb gekeken. Onlangs keek ik hem geloof ik voor de derde of vierde keer, oeps. Deze film blijft gewoon leuk omdat het een romantische actie film is, al zeg ik het zelf. En natuurlijk onrealisitsch als maar kan, daar houd ik van. Oh, en Lily Collins natuurlijk... Jeetje, wat is die meid mooi!

Wat is jouw leukste film die je recent gezien hebt?
Follow

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Heb al deze films nog niet gezien. Thanks voor de tips! Bijna alleen op vliegreis dus dan zijn filmtips meer dan welkom

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig dat je zel alle vijf nog niet gezien hebt! Echt mazzel dus, vijf extra films om te ontdekken :) Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik kijk niet zo vaak films. Maar ik vind het wel leuk om af en toe en keertje naar de bios te gaan. Heb geen van jouw 5 films gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Divergent heb ik ook pas laat ontdekt! :D Maar echt een leuke film. En het is inderdaad wel een extra plus dat Four zo'n knapperd is ;) Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa, hahaha. Hij is inderdaad echt heel aangenaam om naar te kijken, hihi.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Onze jongens wil ik ook nog graag zien. Iedereen praat er zo goed over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze jongens heb ik in de bios gezien. Ik moest er erg om lachen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Divergent lijkt mij heel nice! ik ga niet naar zo'n film van onze jongens haha ik hou al echt niet van nederlandse films! als ik naar de bioscoop ga wil ik actie of spanning!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Behalve Onze Jongens (die ik inderdaad ook niet zo denderend vond) ken ik ze niet. Divergent ben ik ook wel benieuwd naar en aangezien ik weer in de film kijken flow zit komt dat goed uit! Enneh.. Succes morgen hé:)!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS