3X FLASHBACK FRIDAY

vrijdag, februari 24, 2017


Met mijn 23 jaar (bday winactie vind je hier) mag ik zo nu en dan refereren naar 'vroeger'. Dat is ook precies wat ik in dit artikel ga doen. Een soort van trip down memory lane van dingen die bij aan mijn jeugd en tienerjaren doen denken. Hopelijk herken jij deze dingetjes ook.ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING
Dit vond ik vroeger echt de leukste film ever. Samen met mijn toen bff Anne heb ik deze film echt een paar keer gekeken. Sowieso dat wij een enorme crush hadden op Robbie (gespeeld door Aaron Johnson, die heelaas niet meer zo hot is). Ik heb hem eigenlijk al jaren niet meer gezien, maar ik denk dat ik hem toch even ga opzoeken hahaha.BRATZ
Hoewel ik hierboven de intro video van de Bratz serie heb geplaatst, herinner ik mij de poppen het beste. Volgens mij kostte één pop al gauw €40, ouch. Ik denk dat ikzelf echt een stuk of zes van die poppen had, wat betekent dat ik echt een fortuin aan die dingen heb uitgegeven. Vooral voor een klein meisje is dat een hoop geld. Ik weet nog heel goed dat er een Bratz was uitgekomen met echte wimpers en dat ik die toen had gekocht. Ik was helemaal trots op die pop, maar Anne was niet zo impressed door die wimpers en dat vond ik toen heel erg hahaha. Owja, er is ook nog een Bratz film met echte mensen, en die staat op Netflix.RAMPENEREN
Een tijdje geleden ging ik met een vriendin en haar vriendin in Breda stappen. Toen we nog bij die vriendin thuis waren besloten we deze gouden oude hit op te zetten. Eén woord: geweldig! Toevallig was dat die later ook nog gedraaid werd waar we gingen stappen. Alle drie kenden we de gehele tekst van het rap nummer nog, haha.

Ken jij alle drie deze flashbacks?
Follow

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ahhahahahah rampeneren! Jeetje Susan, wat een magische tijden waren dat, haha! Leuk zo'n flashback!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Magische tijden' haha, echt de perfecte omschrijving!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Angus Thongs and Perfect Snoggings ken ik ook! Echt een grappige film ja. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liza - Loves blogsfebruari 24, 2017

  Ik ken het alle 3, echt funny!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om terug te kijken, vroeger was alles tenslotte ook beter, hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rampeneren kon ik weer zo meezingen geweldig haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Agnus ken ik helemaal niet haha.
  En ja rampeneren heb ik wat gedraaid vroeger hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om dingen van vroeger terug te zien! Ik moet eerlijk bekennen dat ik Angus helemaal niet ken, de andere twee zeker wel haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS