KOREAN BEAUTY FOTO-UNBOXING

maandag, januari 30, 2017


Het lijkt wel gisteren dat ik deze Koreaanse beauty unboxing opnam. Maar opeens was er weer een pakketje voor mij binnen gekomen. Dit keer had ik niets besteld, maar kreeg ik een aantal spulletje van mijn Koreaanse vriendin HeeJin, super leuk en lief. Daarnaast had ze ook nog een kaartje en pakketje voor Pei Yin erbij gedaan. Pei en ik gaan snel een pakketje terug sturen!


Voor Pei zat er een kaartje bij met twee super leuke, en lekker ruikende, handcrèmes van Tony Moly. Een tijdje terug, toen Pokémon nog een enorme hype was, lanceerde Tony Moly een gehele collectie met als thema de beroemde Pokémons.


Chocolade heeft geen uitleg nodig, toch? Om even eerlijk te zijn, waren de repen echt al op de dag van ontvangst op, hahhaa. Ze waren erg lekker namelijk.


Of je gaat zonder ooit nog te lachen door het leven, of je koopt deze care patches voor je lachrimpels. Ja echt, dit is geen grap. Het is een soort mini maskertje dat je na je toner moet aanbrengen en zo'n 20 tot 40 minuten moet laten zitten.


Weer zoiets, of je gaat sporten en gezond eten, of je koopt gewoon deze 'So Hot Body Skinny Patch'. Waarom ook niet? Hahaha. De gebruiksaanwijzing van deze patches staan er alleen in het Koreaans op, dus kan ik nu zo 1, 2, 3 niet vertellen hoe het werkt. Maar ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig ernaar.


Een lip ptach zoals deze kocht ik laatst ook zelf en was te zien in mijn Koreaanse beauty shoplog. Echter kocht ik er toen eentje van Tony Moly en deze zijn van Etude House. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde: het is een maskertje voor je lippen om ze zachter te maken.


Van A'Pieu kreeg ik een mini mascara en een setje tea tree spot patches. De mascara kende ik al en vroeg ik of HeeJin voor mij wilde opsturen. Hij is namelijk erg fijn en hartstikke handig om mee te nemen. De spot patches kende ik nog niet, maar ben ik zeer benieuwd naar. Ook hiervan is de gebruiksaanwijzing alleen in het Koreaans, maar ik geloof dat je er mee moet slapen.


HeeJin kent mij goed! Wat een verrassing toen ik deze leuke sokken zag. Ik ben gek op grappige en leuke sokken. Toen ik in Korea woonde heb ik ook héél veel sokken gekocht. Mijn geweldige sokken collectie show ik trouwens regelmatig op Snapchat (@susanwijdemans) met een Socks of the Day.

Zou je een testvideo willen zien van de prodcuten?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Super toffe dingen! Ben benieuwd naar de Skinny Patches :')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ze allemaal bedenken en maken in Korea, echt grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke producten zeg! Heel apart hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve verrassing van jouw vriendin uit Korea, wie weet ga je er zelf snel weer naar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke spulletjes! Ben benieuwd naar die lachrimpels dingen haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze bedenken ook de meest grappige dingen. Stiekem ben ik toch altijd nieuwsgierig ookal is het al bijna 100 % zeker dat ze niet werken . De mascara ziet er interessant uit .

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS