,

UNBOXING: KOREAANSE MAKE-UP

woensdag, december 14, 2016


Zoals jullie wel weten heb ik vorig jaar een paar maanden in Seoul, Zuid-Korea, gestudeerd. Ik heb daar niet alleen een geweldige cultuur, lieve mensen en lekker eten leren kennen... Maar ook een heleboel toffe cosmetica producten. Mijn stash van Koreaanse make-up raakte op en het was tijd om nieuwe dingen te bestellen.Wil je als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis op mijn kanaal!

Heb jij wel eens Aziatische make-up gekocht?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ik heb wel wat Koreaanse spullen en ik vind ze erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb wel wat spulletjes daarvandaan! Leuke video hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS