OUTFIT: KAPOTTE PANTY & FELLE ZON


Zon, zon en nog eens zon. Heerlijk, als je het mij vraagt. Maar wanneer je zo bleek bent als ik en een outfit of the day wil schieten, is het alles behalve prettig. Zwaar overbelicht kom ik op de foto's terecht en dan had ik ook nog eens een gat in mijn panty die ik probeerde te verbergen... Al met al zijn dit de drie beste foto's van mijn OOTD van Porto day 1.Croptop Pull&Bear | Vestje H&M | Rokje Bershka | Tas Michael Kors | Schoenen Converse

Wat vind jij van deze outfit?

10 opmerkingen:

 1. Hele toffe outfit! En wat heerlijk dat je een croptop aan kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een superleuke outfit! Ik wil ook weer cropped tops aan. De kleuren zijn ook zo mooi bij elkaar! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super toffe outfit!
  Ik heb ook altijd die struggle dat mijn panty kapot gaat. haha!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the look! Staat je zo super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je erg leuk erg mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullielieve comments! Vind het echt fijn om te lezen dat jullie fan zijn van de kleuren/kleding combinatie <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.