OUTFIT: HAPPY DAYS MAKE HAPPY MEMORIES


Zoals jullie waarschijnlijk al weten, ben ik twee weken geleden samen met een vriendin naar Porto, Portugal, geweest. Eerder plaatste ik al een outfit of the day van de eerste dag, vandaag een ootd van dag drie. Stiekem vind ik dit zelf zeker een van mijn leukste outfits. Wat vind jij?


Vestje H&M | T-shirt en jurk H&M | Tas Michael Kors | Panty H&M| Sneakers Converse

Wat vinden jullie van deze t-shirt/jurk combinatie?

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

4 opmerkingen:

 1. Erg leuk jurkje en staat je goed met het shirtje eronder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit zo :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, mooi die tas erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk zo met dat shirtje eronder! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!