,

MIJN GEKREGEN KERST CADEAUTJES!

donderdag, december 29, 2016


Afgelopen zondag was het natuurlijk Eerste Kerstdag. Een feestdag die ongetwijfeld niemand gemist heeft. Samen met de familie van mijn moeders kant aten we bij oma en kregen we een cadeautje. Ook vierde ik met vriendinnen Kerst door lootjes te trekken, secret santa dus. Maar, dat is niet alles... Vanwege het werk van mijn vader vierde wij laat Sinterklaas, dus die cadeautjes laat ik ook nog even zien.


Wil jij als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis op mijn kanaal!

Geef/krijg jij cadeautjes met Kerst?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. BELANGRIJK

  Hii lieve bezoeker, leuk dat je een reactie wil achterlaten op mijn blog. De laatste tijd krijg ik steeds vaker te horen dat er problemen zijn met het plaatsen van een reactie via de mobiel. Als dat bij jou het geval is, zou je het mij dan willen laten weten of via de laptop reageren? Ik probeer een beeld van het probleem te krijgen zodat ik het misschien kan oplossen :)

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk dat je weer iets hebt om aan je Blond Amsterdam servies toe te voegen! En omg je sokken en whaaah je letterbox <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je haar en make-up erg mooi zitten!! Die sokken zijn onwijs cute! :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! Echt leuk om te horen :) En ben ook helemaal happy met de sokken, haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Wat een leuk filmpje! Die lightbox is zo leuk! Wist je dat je er ook andere lettertypes voor kunt kopen? Liefs, Josine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS