IK BEN OP VAKANTIE!

maandag, december 12, 2016


Wanneer jullie dit lezen, ben ik in het zonnige Portugal. Een land waar ik gek genoeg nog nooit eerder geweest ben. Na de schooldrukte van vorige week was ik wel flink toe aan ontspanning.

Samen met een vriendin van school boekte ik een tijdje geleden deze trip, toen Ryan Air sale had, haha. We verblijven in een schattig appartementje dat we geboekt hebben via AirBnb. Of nou jou, op de website zag het er in ieder geval héél leuk uit! Ik typ dit nu op zaterdagochtend en ik vertrek over ongeveer twee uurtjes naar het vliegveld.

Ik zal lekker veel vloggen en foto's maken van alles wat we gaan doen. Dus houd vooral mijn blog in de gaten als je nieuwsgierig bent naar Porto, de stad waar wij naartoe gaan.

Ben jij al eens in Portugal geweest?
Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Heel benieuwd naar jouw vlog. Ben nog nooit in Portugal geweest, lijkt mij wel erg leuk! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk om zo vlak voor de feestdagen nog even naar een warmer oord te vertrekken! Waar ben je naartoe gevlogen? Lissabon of Porto denk ik? Ik ben afgelopen zomer een weekend in Porto geweest en vond het geweldig: heerlijk eten en drinken, leuke mensen, fijne sfeer. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk even wat zon meepikken

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS