CURRENT FASHION WISHLIST

maandag, december 05, 2016


"Kijken, kijken, niet kopen" en dat is precies wat ik nu aan het doen ben. Heerlijk alle webshops langsgaan... Maar dan zonder dingen in mijn mandje te stoppen. Een beetje jammer, maar ik moet toch ├ęcht even stoppen met kopen, of toch niet? Arrgghhh, in ieder geval zijn dit 8 items die ik met liefde had besteld vandaag.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Welk item vind jij het leukst?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Ik vind die creepers erg leuk! Ik wil echt super graag die van Puma xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die eerste trui en de creepers zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS