VLOG: LUSH DEN HAAG OPENING & MICHAEL KORS BLACK FRIDAY SHOPPEN MET FRANK


Het lijkt wel gisteren, die black friday. Of nou ja, eigenlijk was het niet alleen de vrijdag, maar hadden sommige (web)winkels het hele weekend of zelfs de hele week korting. Natuurlijk heb ik daar lekker gebruik van gemaakt. Afgelopen vrijdag ging ik in de avond met Frank winkelen in Roermond, maar eerst ging ik in de ochtend naar de opening van Lush in Den Haag!


Wil jij als eerst mijn nieuwse video's bekijken? Abonneer je dan hier gratis!

Hoe was jouw black friday?

Susanblogt.nl

Susan Wijdemans | 23 jaar | Seoul lover & gek op pannenkoeken

5 opmerkingen:

 1. O leuk lush, daar wil ik echt nog steeds een keertje heen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om je eigen Lush product te mogen maken, jaloers. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vlog! Ik kon helaas niet naar de opening gaan xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lang leve het ov hè, probleem als je ergens op tijd moet zijn, haha. Maar super leuk dat je zelf wat mocht maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je naar de opening van Lush bent geweest

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!