,

SHOPLOG: FOREVER21, MONKI, PULL&BEAR, H&M EN NIKE

donderdag, november 17, 2016


Als ik ergens van houd, dan is het shoppen. De afgelopen weken ben ik in verschillende steden geweest en heb ik meerdere malen met mijn pinpasje bij de kassa gestaan. Benieuwd wat ik allemaal geshopt heb?Wil je als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis op mijn kanaal!

Welke item vind jij het leukst?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Hele leuke items, vooral de rokjes vind ik leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Snovember 17, 2016

  Haha, sommige kledingstukken herken ik uit je nieuwe OOTDs. Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En hoe was de eerste paaldans les? Lijkt mij ook best leuk om te doen, wel zwaar. Leuke spullen heb je gekocht, ik denk dat ik ook eens bij die outlet van Nike ga kijken, wist niet van het bestaan af, goede tip. Ik koop wel eens bij de outlet in Roermond Nikes, daar hebben ze er ook best veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt aardig je best gedaan, wel leuke spulletjes gekocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Lekker geshopt;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt leuke items gescoord! Ik moet ook echt weer eens wat kleding gaan shoppen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat zei ik stiekem ook alweer tegen mijzelf. Volgens mij kan een vrouw wel iedere dag shoppen ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS