SERIES DIE IK MOMENTEEL KIJK

dinsdag, november 29, 2016


Al een aantal weken doe ik weer een vreugdedansje; mijn series zijn namelijk weer begonnen! Naast de series die ik volg, ben ik ook weer begonnen met het opnieuw kijken van een serie op Netlflix, haha. Benieuwd wat ik momenteel allemaal kijk? Enne, spoilers ahead! Ik plaats namelijk de trailers van de seizoenen erbij die nu bezig zijn.
TEEN WOLF
Eén en al janken tijdens Teen Wolf, het is namelijk hun aller laatste seizoen. En mijn grote liefde, Stiles (Dylan O'Brien) zit bijna niet in dit seizoen vanwege zijn verwondingen dankzij de Maze Runner film en zijn drukke schema. Anyway, er zijn pas twee afleveringen geweest en het is nu al hartstikke intens. Morgen ga ik de derde aflevering kijken met mijn lieve Teen Wolf budy Asmara.


THE FLASH
Yeey, ook The Flash is weer begonnen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er wel ff in moest komen, dit nieuwe seizoen. Het begon namelijk echt raar en super vaag. Maar inmiddels ben ik er helemaal aan gewend en vind ik het hartstikke leuk om weer een seizoen te volgen.


YOUNGER
Applaus voor Hilary Duff, want wat is het toch leuk om haar weer op televisie te zien. Deze serie volg ik vanaf het moment dat deze begon (net als bij Teen Wolf overigens) en ben maar al te blij met een nieuw seizoen. Al vraag ik mij toch echt af hoe lang Liza (niet Hilary Duff) haar leeftijd geheim zou kunnen houden?


ARROW
Stiekem is dit mijn minst favoriete serie die ik momenteel volg. Ik ben trouw doorgegaan na seizoen 4, maar dit seizoen is eigenlijk hartstikke slecht. Geen idee waarom ik steeds door blijf kijken. Waarschijnlijk hoop ik dat het nog beter wordt...


LEGENDS OF TOMORROW
Ook deze serie van mij is weer begonnen, al moet ik wel iets héél ernstigs opbiechten... Ik heb namelijk pas twee afleveringen gezien! Ik had het zo druk met school, dat ik eerst al mijn andere series moest inhalen. Maar ik ga snel weer aan de slag met Legends of Tomorrow. En als je jezelf afvraagt waarom ik dan wél Arrow kijk terwijl ik het een slecht seizoen vind... Arrow staat op Netflix, wat het voor mij te makkelijk maakt om aan te klikken.


GOSSIP GIRL
Aaaah, herinneringen! Ik denk dat ik ongeveer twee en een half jaar geleden Gossip Girl heb uitgekeken met mijn tonemalige huisgenootje en (nog steeds) vriendin Nicky. Maar sinds een tijdje ben ik gewoon weer lekker opnieuw begonnen, voor de lol. Stiekem kon ik geen genoeg krijgen van Blair en Chuck, haha. Inmiddels ben ik alweer bij seizoen 5 en is de pret bijna voorbij.

Kijk jij één of meerdere van deze series?
Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Het zijn allemaal series waar ik nog aan moet beginnen. Ik lig een beetje achter, ben nu pas begonnen met Sons of Anarchy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van die series ken ik alleen Gossip Girl, hahaha. Die heb ik ook gekeken, echt leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben Arrow ook verder gaan kijken maar vind dit nieuwe seizoen nog steeds niet echt wat, ik hoop toch dat het beter wordt maar ik mis gewoon karakters zoals Roy en Laurel...

  The Flash heb ik alleen het eerste seizoen gezien dus dat moet ik echt nog inhalen!
  Ik kijk nu zelf naar The Crown, heb net Nieuwe Buren seizoen 2 uit en volg ook Broolyn 99: te grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Younger lijkt mij leuk, meteen aanzetten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teen Wolf ga ik denk ik wel kijken. Ik ben ook een boekenserie aan het lezen over weerwolven, het blijft fantastisch. :-) Al die superhelden series dat trekt mij verder niet zo, al vind ik Supergirl nog wel vermakelijk, soms.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS