REVIEW: COLOURPOP LIQUID LIPSTICKS, DOPEY & 3-WAY

maandag, november 21, 2016


Alweer een tijdje geleden plaatste ik een bestelling bij Colourpop en maakte ik een unboxing video toen het pakketje was binnengekomen. Nu is het dan eindelijk tijd voor een review van de items die ik heb gekocht. Of nou ja, twee van de items dan.
Dit zijn de twee liquidlipsticks die ik heb gekocht. In eerste instantie had ik een stuk of tien van deze liquid lipsticks in mijn virtuele mandje zitten, en besloot ik uiteindelijke deze twee ├ęcht te bestellen. Anders had mijn portemonnee wel flink geleden onder mijn Colourpop aankoop.


DOPEY
Dit is de linker lipstick van de afbeelding boven deze. Dopey is een donker oudroze kleur met een satin finish. Of hoe ze het bij Colourpop noemen: Ultra satin lip. Zelf vond ik deze liquid lipstick tijdens het opdrogen toch nog best mat-achtig worden, en daar houd ik enorm van. Stiekem erg positief verrast dus over de satin finish. Tijdens het aanbrengen merkte ik dat er best veel product op de aplicator zit, wat bij mijn mondhoeken voor wat problemen zorgde. Maar toen ik het doorhad heb ik gewoon wat product aan de binnekant van de huls geschraapt. De liquid lipstick heeft een prettige geur en blijft goed zitten.


3-WAY
3-Way is de rechterkleur van de swatch foto, of eigenlijk de bovenste kleur. De kleur is best moeilijk te omschrijven, het is een beetje een mix tussen rood en paars met overduidelijk een metallic finish. Of hoe ze het dan bij Colourpop noemen: Ultra metallic lip. Stiekem koos ik deze kleur omdat ik helemaal in love ben met de metallics van Kylie Jenner, en deze daar toch heel erg dicht bij in de buurt komen. Tijdens het aanbrengen zag ik direct dat er op de applicator minder product zat dan bij Dopey. Dus dat maakte mij wel blij. Voor het aanbrengen van 3-Way heb ik trouwens wel een lippotlood gebruikt als onderlaag vond de randjes, al die ik nu op de foto's terug dat het erop lijkt dat ik die niet zo denderend heb aangebracht, haha. Wederom is de geur gewoon prettig en blijft die goed zitten. Beiden kleuren brengen fijn aan, al zit er iets te veel product op de applicator van Dopey.

Welke kleur is jouw favoriet?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Beide kleuren vind ik wel mooi, maar ik denk dat ik de kleur Dopey de mooiste vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super mooi! Ik vind die metallic heel gaaf :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi die kleuren! Ik vind je wenkbrauwen trouwens echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! Het staat je goed meis!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS