OOTD: ENDLESS STRIPES AND WORTHLESS DAYS


Soms heb je van die dagen... Na een totaal niet relaxte vakantie omdat ik veel school opdrachten had, is afgelopen maandag de nieuwe periode weer begonnen. Gelukkig was maandag een fijne dag; ik ging namelijk sushi eten met mijn oma. Maar verder heb ik eigenlijk niet veel zin in al die schoolstress. Maargoed, here we go again!Chocker AliExpress | Cropped sweater H&M | Dress H&M | Shoes Primark | Watch Marc Jacobs

Wat vinden jullie van deze outfit?

5 opmerkingen:

 1. Die schoenen zitten lekker he?!!! leuke outfit heb je aan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke trui en jurk. Schoenen zijn niet echt mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mega leuke outfit, dit staat je echt goed zo :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.