OOTD: ENDLESS STRIPES AND WORTHLESS DAYS

woensdag, november 09, 2016


Soms heb je van die dagen... Na een totaal niet relaxte vakantie omdat ik veel school opdrachten had, is afgelopen maandag de nieuwe periode weer begonnen. Gelukkig was maandag een fijne dag; ik ging namelijk sushi eten met mijn oma. Maar verder heb ik eigenlijk niet veel zin in al die schoolstress. Maargoed, here we go again!Chocker AliExpress | Cropped sweater H&M | Dress H&M | Shoes Primark | Watch Marc Jacobs

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Die schoenen zitten lekker he?!!! leuke outfit heb je aan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke trui en jurk. Schoenen zijn niet echt mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een mega leuke outfit, dit staat je echt goed zo :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS