MIJN HUIDIGE ALIEXPRESS WISHLIST

dinsdag, november 15, 2016


Als ik even niets te doen heb -of ik mijn taken wil ontwijken- kijk ik graag rond op AliExpress. Een tijdje terug heb ik er zelfs nog een bestelling geplaatst (die ik binnenkort graag laat zien, want alles is binnen!). Tijdens een lange pauze op school besloot ik weer te kijken en stelde ik een wishlist samen, hoeveel ik hier daadwerkelijk van ga kopen? Geen idee... Maar kijken is altijd leuk.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Bestellen jullie vaak bij AliExpress?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik heb er nog nooit iets gekocht. Maar misschien maar eens doen. Voor de prijzen hoef je het niet te laten zag ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Jaaaa, ik vind ze echt super lief. In sommige shops verkopen ze die voor €50! Nou weet je natuurlijk niet hoe die van AliExpress er in real life uitzien... Maar toch :p
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Ik ben ook echt verslaafd aan alie leuke spulletjes staan op je wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er nog nooit wat gekocht maar vind je artikel echt heel leuk!
  Het is niet duur dus misschien moet ik er toch ook maar een keertje aan geloven!

  X nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, geweldig dat zeemeermin kleedje! Lijkt me heerlijk om daar in te kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik bestel elke maand op Aliexpress! Haha. 't Is echt verslavend! Vandaar dat ik van mezelf maar 1x per maand voor een bepaald bedrag iets mag kopen. Vooral juwelen en agendadingetjes eigenlijk. Al heb ik die eenhoornsloefjes laatst ook in mijn winkelmand gegooid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke wishlist. Ik vind de sloffen het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS