KANSLOZE BLUNDERS DIE ALLEEN IK KAN MEEMAKEN #1

maandag, november 28, 2016


Wat is er mis met een beetje leedvermaak? Lachen om een ander doen we eigenlijk stiekem allemaal. Om het jullie wat makkelijker te maken -en omdat ik het zelf ook best grappig vind- vertel ik over één van mijn meest recente blunders... Als het in de smaak valt, zal ik met liefde regelmatig een geweldig blunderverhaal delen.


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb iemand per ongeluk opgesloten in onze kelder. Hoe dat gebeurde? Onderin mijn gebouw is een lange smalle gang met aan beiden kanten deurtjes naar aparte bergingen. Mijn berging is aan het begin van de gang en de fietsuitgang is aan het einde. Ik moet dus iedere keer die hele gang doorlopen. Op zich geen probleem, zou je denken. Maar ik heb een big ass krat aan mijn stuur en vaak laten mensen de deuren openstaan, waardoor ik er met moeite langs pas.

Twee weken terug was er dus weer zo'n moment dat er een deur wagenwijd openstond. Uit frustratie gooide ik de deur dicht en liep ik verder door de hall. Opeens hoorde ik een paniek kreet "Heeelp!". Toen ik achterom keek (het was echt magisch dat ik het hoorde, want had mijn muziek best luid aan) zag ik een meisje achter de deur. De deuren zijn van houtplanken met daartussen steeds iets meer dan een centimeter ruimte. Het meisje begon uit paniek haar vingers door het tussenstuk te steken en te roepen.

Omijngod, ik had de deur dichtgegooid terwijl er nog iemand in zat! En het ergste, de deuren zijn niet te openen vanuit de binnenkant, waardoor ik nu extra voorzichtig ben om niet opgesloten te worden. Anyway, ik zette mijn fiets aan de kant en rende meteen naar haar toe. Ik stak mijn vingers door de houten gleuf en pakte haar sleutel. Helaas was de ruimte te smal, en zat ìk vast. Gelukkig kreeg ik mijn vingers los en kon ik alsnog de sleutel pakken toen zij die door het hout stak, duh. 

Met de sleutel kon ik haar redden en obviously ontelbaar keren mijn excuus aanbieden voor het feit dat ik haar in eerste instantie had opgesloten in haar eigen berging. Gelukkig was ze niet boos en ik gooi tegenwoordig niet zomaar deuren dicht, ahaha.

Doe jij ook wel eens zoiets doms?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Hahahaha, zou mij ook zo overkomen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Snovember 28, 2016

  Grappig verhaal :p Wel zielig voor het meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, eigenlijk wel raar en slecht dat je van binnenuit de deur niet open kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel grappig verhaal haha! leuk dat je dit deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lachen. In ieder geval nooit zonder mobiel naar de kelder gaan kan je teminste iemand bereiken mocht het jou overkomen, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ik moet hier wel om lachen! maar wel even schrikken voor dat meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh haha dit zou mij ook echt kunnen overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS