DAGJE ANTWERPEN: MAS MUSEUM

vrijdag, november 18, 2016


Voor school ben ik afgelopen dinsdag naar Antwerpen gegaan. Helaas was het alles behalve mooi weer: veel regen en een flinke laag mist. Toch heb ik mij kunnen vermaken in de stad. We moesten namelijk naar het MAS museum, dat ik verrassend interesant vond.Babette en ik besloten bovenin te beginnen, op verdieping 10. Die verdieping was het dak, waar je dus perfecte panorama beelden zou moeten kunnen schieten. Helaas was het enorm mistig en zijn alle foto'sn compleet onbruikbaar, hartstikke zonde. In de hallen met kunst was het veel te donker om mooie afbeeldingen te maken, de sluitertijd was naar mijn idee veel te langzaam. De enige goed shots konden gemaakt worden in de hallen met de roltrappen. Op één van de verdriepingen troffen we wat sutdenten aan (van een kunstacademie?) die de stad aan het tekenen waren.

Ben jij eens in Antwerpen geweest?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Jammer van het weer, helaas is die vaak een spelbreker, hier en in België. Museum lijkt mij ook wel leuk, apart gebouw.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Antwerpen is voor mij best ver, maar ben er wel een keer geweest. Erg leuke stad om te winkelen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de meeste foto's niet bruikbaar zijn. Ik wil graag een keer naar Antwerpen, lijkt me een prachtige stad xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Antwerpen ook echt een leuke stad. Ben er niet in een museum geweest, maar wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Antwerpen heel erg leuk! Zeker een aanrader hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er heel gaaf uit! Ik ben helaas nog nooit in Antwerpen geweest, wil dat wel echt eens gaan doen. X

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS