6X KERST OUTFITS, WELKE MOET IK KIEZEN?!

vrijdag, november 11, 2016


Hoewel we eerst nog maar eens rustig door de Sinterklaas periode moeten komen, ben ik al helemaal bezig met Kerst. Ieder jaar maak ik de naamkaartjes en scoor ik weer een leuke outfit. Hoe de naamkaartjes zullen worden weet ik al, nu nog de outfit! Ik ben dus druk bezig met het uitzoeken van jurkjes of misschien wel een jumpsuit... Dit zijn in ieder geval een aantal kanshebbers:1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Welke van deze items vind jij het leukst?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik vind die jumpsuit wel leuk, eens wat anders dan een jurkje. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Snovember 12, 2016

  Dat groene pailletten jurkje vind ik echt super gaaf! Zeld doe ik denk ik ook iets met pailletten aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Persoonlijk vind ik de grijze jurk op de eerste pagina erg leuk. Maar waar ik het eerste denk bij al deze jurken is dat het zo koud is. Wellicht combineren met een colbertje en/of thermo ondergoed?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh, die jumpsuit is ├ęcht top!!!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het jurkje met pailetten! Of het zwarte jurkje rechts onderin ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo fijn dat ik niet als enige hiermee bezig ben, haha! De tweede vind ik zelf zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn allemaal mooi! Wel vind ik de jumpsuit eruit springen, erg tof en weer eens wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, bedankt voor al jullie hulpvolle comments <3
  Wordt alsnog moeilijk kiezen...

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rechtsonder vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS