4X CHOKERS VAN ALIEXPRESS

donderdag, november 24, 2016


Yess, alle vier mijn choker van AliExpress zijn binnengekomen en dat vraagt natuurlijk om een blogpost. Want sinds kort kan ik stiekem niet meer zonder chockers of AliExpress, haha. Eerder liet ik al mijn Ali wishlist zien en zag je stiekem al een choker in een OOTD.
Stiekem had ik nog wel veel meer dan deze vier chokers willen bestellen. Maar om te beginnen vond ik dit een mooie collectie. Ik had sowieso nog drie chokers die ik in de winkels had gekocht. Eentje van Bershka en twee van de Pull&Bear. Oh, ik realiseer mij nu dus pas dat ik er al zeven heb, haha. Dat vind ik eigenlijk toch best veel! Anyway, tijd om ze te showen inclusief links naar de verkopers.

Welke choker vind jij het leukst?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik vind de eerste twee je heel mooi staan. Zo mooi dat ik overweeg om er zelf ook eentje te bestellen. Maar ik vond altijd dat zo'n kettinkje niets voor mij was. Misschien toch eens proberen :)
  De laatste doet me denken aan toen ik nog een heel klein meisje was en dat superhip was. Dat kreeg je toen gratis bij de Joepie. Een tijdschrift voor jonge meisjes. Grappig dat dat weer hip is! Maar staat je alsnog ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jaaa dat klopt helemaal! Vroeger waren die ook hartstikke hot. Ikzelf heb er ook nog een armbandje van, van vroeger. De choker is dus nieuw. En ik dacht eerst ook dat het niets voor mij was, dus kocht ik er twijfelachtig 1. Toen vond ik het super leuk staan en begon ik in te slaan, hihi.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik heb maar 1 choker, en dat is toevallig precies dezelfde als de laatste die jij kocht haha. Alleen dan niet van AliExpress :p xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke chokers! ik had er eentje maar die heeft me kat kapot gemaakt haha. Ik vind de laatste het minst leuk en de eerste twee vind ik wel erg leuk en cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij heel onprettig zitten, niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk zit het helemaal niet vervelend! Een t-shirt of trui die wat hoger gesloten zit vind ik veel irritanter dan een choker :p
   Liefs

   Verwijderen
 5. Ik vind de eerste twee echt heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind alle chokers echt heel erg leuk! Mooi te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie chokers Susan!
  Ik vind ze ontzettend cool bij andere maar als ik het zelf om doe, doe ik het liefst ze ook weer net zo snel af!
  Gelukkig kun jij ze prima hebben:).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn allemaal erg leuk! Die met het natuurstenen hangertje vind ik het leukst. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS