15X DE MOOISTE TRAVEL TATTOOS

woensdag, november 23, 2016


Een tijdje geleden maakte ik al een post over minimalistische tatoages. Steeds meer krijg ik interesse in kleine mooie tattoos. Of ik er zelf een zou nemen, daar heb ik erge twijfels over. Anyway, op Pinterest kom ik iedere keer weer de mooiste travel tattoos tegen die ik graag met jullie deel.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Heb jij een tattoo?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Sommige tattoos vind ik echt mooi, maar zal er zelf geen nemen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral die laatste heel tof! Ik wil ook heel graag een tattoo, maar eer ik dat durf zijn we alweer wat jaartjes verder denk ik. Als het er al ooit van komt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L I Z A - L O V E S B L O G Snovember 23, 2016

  Travel tattoos zijn altijd mooi. Zelf wil ik er ook eentje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allemaal erg tof! ik heb nu twee tattoo's maar er komen er zeker nog twee bij. Ik vind echter wel dat een tattoo een betekenis moet hebben, veel jonge mensen nemen namelijk een tattoo omdat ze het leuk vinden maar vind je het nog leuk over 40 jaar? En heeft het dan dezelfde betekenis? Ik vind wel altijd dat daar goed over nagedacht moet worden haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het helemaal met je eens! Om nu alleen een tattoo te nemen omdat je het een leuk plaatje vindt, is een beetje te eng naar de toekomst toe :p
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Ik vind die coördinaten heel erg tof! Zelf heb ik geen tattoos maar kan het soms echt mooi vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ze zijn heel tof maar sommige plekken snap ik echt niet om daar een tattoo te zetten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier zitten hele mooie tussen! Ik vind kleine (travel) tattoos heel mooi, maar ik denk niet dat ik er ooit zelf een zou nemen. Ik ben bang dat ik spijt krijg en eigenlijk past het ook totaal niet bij me :P

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS