PERSOONLIJK UPDATE: SCHOOL, LIEFDE, OP MIJZELF WONEN & BLOGGEN

vrijdag, oktober 28, 2016


My oh my, wat is het alweer lang geleden dat ik een persoonlijke update plaatste op mijn blog. Hoogtijd om daar wat aan te veranderen, het is en blijft natuurlijk wel mijn personal blog. Dus een beetje intell over mijn huidige leven kan geen kwaad.
LIEFDE
Eigenlijk kan ik hier super kort in zijn: niets, noppes, nada. Na mijn laatste vriendje, Daan, is er eigenlijk niets gebeurd met mijn liefdesleven. Hoe ik mij daar bij moet voelen heb ik wel twijfels over. Aan de ene kant wil ik niet aan een (serieuze) relatie beginnen omdat ik zeker weet dat ik na mijn afstuderen (dit schooljaar alweer) wil gaan reizen en ik bang ben dat een vriend mij zou tegenhouden. Maar aan de andere kant is er weer niets fijner dan wakker worden naast iemand die even een arm om je heen slaat en je hand vasthoudt. Een beetje mixed feelings heb ik dus over het feit dat ik nog steeds een lonely girl ben. Een tijdje terug had ik weliswaar een leuke jongen leren kennen, maar dat liep uiteindelijk uit op niets. En Tinder... Tja, ik denk niet dat ik daar iemand ontmoet waar ik ook maar iets mee zou willen beginnen.

SCHOOL
Waar ik normaal gesproken niet al te veel tijd aan school besteed, ben ik er nu vrijwel iedere dag mee bezig. Maandag, op Halloween, is het paperday en moet ik een aantal belangrijke projecten inleveren.  Om die reden zit ik nu vrijwel iedere dag achter mijn laptop aan school te werken. Veel dingen doe ik in groepjes (verplicht) en ben ik diegene die alles bij elkaar plakt als één geheel. Dus er ligt nog wat extra pressure op mijn schouders om alles mooi te krijgen. Verder heb ik volgende week donderdag een tentamen, daarna begint de nieuwe periode alweer.


OP MIJZELF WONEN
Hoera, sinds 21 september woon ik weer op mijzelf! Waarschijnlijk heb je mijn verhuisvlog al wel gezien en is het dus geen verrassing. Maar ik wil graag een korte update geven over hoe het mij bevalt. Allereerst vind ik het super relaxed dat ik alles voor mijzelf heb. Een eigen voordeur, brievenbus, keuken, badkamer en ga zo maar door. Maar, het was ook wel even wennen om helemaal alleen te zijn. Voorheen zat ik in een studentenhuis, had ik een kamergenoot (Korea), woonde ik bij een gek oud vrouwtje in Hoofddorp of thuis. Ik heb nooit moeite om mijzelf in mijn eentje te vermaken, mijn blog en YouTube kunnen mij úren bezighouden. Maar toch voelde ik mij in het begin wel een beetje echt alleen. Om die reden ging ik lekker veel uiteten en met vriendinnen afspreken om te stappen en shoppen. Super gezellig en ik zou die dagen voor geen goud gemist hebben! De komende periode heb ik gelukkig nog een hoop leuke dingen gepland staan, en voel ik mij alles behalve alleen. Inmiddels voel ik mij ook helemaal thuis in mijn studio. Enne, die hometour komt er echt aan!

BLOG
Jullie hebben vast wel gemerkt dat er de laatste tijd wat minder artikelen op Susan Blogt verschenen dan eigenlijk de bedoeling is. Nou, als jullie de stukjes hierboven gelezen hebben weten jullie hoe het komt. 1) Schoolwerk waar je U tegen zegt en 2) Veel afspraken met vriendinnen. Zodra ik maandag alles heb ingeleverd wil ik weer zo veel mogelijk tijd in mijn blog investeren, het is nu eenmaal mijn favoriete hobby. Op mijn laptop heb ik nog materiaal voor een hele leuke vlog én wil ik ook nog een shoplog opnemen. Verder komen er natuurlijk weer een hoop leuke artikelen aan. Stay tuned, want ik heb óók items klaarliggen voor een winactie.

Hoe gaat het met jou? ;)
Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Nieuw leven en dan moet je even je balans daarin vinden. Ben je nog niet aan het sporten geslagen, dat deed je toch met veel plezier in Korea? Dat wordt wat als je straks weer terug naar jouw ouders moet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ik ben alweer aan het sporten ook :)
   Liefs xx

   Verwijderen
 2. Ik wil ook graag op mijzelf wonen, maar snap wel wat je bedoelt met alleen zijn. En Tinder is stom hahaha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen wonen is inderdaad wennen en ook ik heb er soms moeite mee maar hoe heerlijk is het om geen verplichtingen te hebben naar huisgenoten toe! poetsen als jij het wilt, dingen laten slingeren zonder dat iemand zich daar aan stoort ( behalve jijzelf) en dat vriendje?......komt vanzelf. Geniet van je jong zijn er komt een tijd dat je met weemoed terug blikt. Liefs �� Talien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker fijn om lekker alles te doen hoe en wanneer ik het wil. Maar was gewoon eventjes wennen in h et begin :$
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Het is wennen dat alleen wonen , maar nu heb je echt het rijk voor jezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles heeft zijn voor- en nadelen ;) en ik kijk uit naar je room- uhh hometour!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op jezelf gaan wonen is inderdaad altijd wel even wennen, maar dat komt van zelf ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS