NEW IN: OORBELLEN VAN KRUIDVAT

maandag, oktober 10, 2016


Voor sieraden gaat eigenlijk niemand echt naar Kruidvat toe. Als er niet geshopt wordt in een fancy kledingzaak of bij Six, dan worden er inkopen gedaan via AliExpress. Maar een tijdje terug spotte ik toch echt wat leuke sieraden bij Kruidvat.


Ik kocht twee verschillende setjes van oorbellen. Beiden setjes hebben een prijs van €2,99. Een goede deal, als je het mij vraagt. Uiteraard zijn de oorbellen niet van echt zilver, maar leuk zijn ze zeker wel. Persoonlijk houd ik enorm van deze minimalistische stijl.

De lange oorbellen die in de sets zitten vind ik stiekem wel erg tof. Maar of ik ze ook vaak zal dragen? Dat weet ik eigenlijk niet. De knopjes vind ik namelijk net wat leuker. Om die reden heb ik de setjes dan ook eigenlijk gekocht. Toch vind ik het zeker leuk dat ze ook wat lange oorbellen erbij hebben.


Stiekem verraden mijn rode oorlellen het feit dat ik -voor het maken van deze foto's- héél lang geen oorbellen gedragen heb. Maar ach, met deze beauties in huis, zal daar vast snel verandering in komen. Om die reden kon ik trouwens de lange oorbellen nog niet in. Het was te lastig om de 'kettingen' erdoor te krijgen. Die hebben jullie dus nog van mij tegoed.

Welke oorbellen vind jij het mooist?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Hahaha, viel mij inderdaad al op dat de oorlellen rood waren. Toch wat vaker oorbellen dragen want het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat halve maantje is leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L I Z A - L O V E S B L O G Soktober 10, 2016

  Heel erg leuk en helemaal niet duur :) Ik ga ook even kijken bij Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het strikje denk ik de leukste.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS