XL BLOND AMSTERDAM WISHLIST

dinsdag, september 27, 2016


Hoera, ik ben verhuisd! En dat betekent natuurlijk dat ik weer voor mijzelf moet koken. Ik had een aantal borden van IKEA, maar eerlijk is eerlijk, die zijn gewoon niet leuk genoeg. Mijn liefde voor Blond Amsterdam komt naar boven en ik het liefst een compleet servies bij elkaar sparen. Benieuwd naar mijn current wishlist?

1) London city mok. 2) London city bord. 3) Even Bijkletsen mok. 4) Even Bijkletsen kom. 5) Even Bijkletsen ontbijtbord. 6) Even Bijkletsen ontbijtbord. 7) Even Bijkletsen mok. 8) A Cup of Blond petit four. 9) A Cup of Blond petit four. 10) Even Bijkletsen dinerbord. 11) Blond Specials pizza bord. 12) Even Bijkletsen dinerbord. 13) Blond Specials mok.

Heb jij items van Blond Amsterdam?
Follow

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik heb niets van Blond, ik vind het er wel erg vrolijk en gezellig uitzien. Maar ook aardig aan de prijs.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk is Blond :) Ik heb alleen twee mokken ervan. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Blond Amsterdam is leuk. Heb er 2 mokken van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items! Ik heb een grote serveerschaal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo super leuk! Mijn vriend heeft laatst mijn thee pot kapot laten vallen.. echt zo erg vind ik dat! Mijn nummer 1 is dus een nieuwe pot :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blond amsterdam blijft zo leuk! Al die tekeningetjes zijn echt zo tof! Leuke wislist heb je ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS