,

VLOG: PALLETS VERVEN, KARTEN EN ALL YOU CAN EAT

woensdag, september 07, 2016


Afgelopen donderdag had ik een drukke maar leuke dag. Ik begon met het verven van mijn pallets, die in mijn studio het bed zullen vormen, ik haalde mijn droom douchegordijn op, ging karten met papa én propte ik mijzelf helemaal vol tijdens all you can eat bij het ABC.


Wil je als eerste mijn nieuwe video's bekijken? Abonneer je dan hier gratis!

Wat vond jij het leukst om te zien?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Leuke vlog! Leuk idee die pallets als bedbodem. Krijg wel trek van het abc restaurant :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke vlog :) Ik had hem al gezien xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS