VERHUISVLOG, OP NAAR TILBURG!


Zoals jullie vast al hadden meegekregen, ben ik vorige week verhuisd naar Tilburg. Het was een flinke klus om al mijn spullen van mijn ouders naar de studio in Tilburg te krijgen, en die vervolgens ook nog eens helemaal te schilderen en in te richten. Gelukkig is alles goedgekomen! Benieuwd?Wil jij als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis op mijn kanaal!

Wil jij een hometour zien?

6 opmerkingen:

 1. Echt een super leuke vlog Suus. En ik wil heel graag een hometour zien, dus kom maar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vlog om te zien, dat ziet er allemaal al goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu zie ik je plekje ook echt in plaats van de tekening hihi, super tof, veel plezier daar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, ik wil heel graag een hometour zien want ik ben benieuwd hoe het er nu uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.