NEW & TESTED: ESSENCE MATTE LONGLASTING LIPGLOSS

vrijdag, september 02, 2016


Zowel Catrice als Essence vernieuwen hun assortiment regelmatig. Eén van die nieuwe items nam ik mee naar huis. Ik ging voor twee matte lipglosjes van Essence. Normaal gesproken ben ik niet zo van de gloss en meer van de lipstick, maar deze maakte mij wel héél nieuwsgierig.Links 02 Beauty - Approved! Rechts 05 Simply be an Icon
Toen ik de lipgloss openmaakte, kwam mij een interessante geur tegemoed. Het lijkt een beetje vanille-achtig, niet lekker om eerlijk te zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar geurloze make-up producten, of producten die lekker ruiken, zoals de lipsticks van MAC. De gloss smeert fijn uit en is makkelijk te verdelen op de lippen. Hierdoor is hij ook niet streperig wanneer je hem aanbrengt op je mond.


Hoewel ik persoonlijk niet van lipgloss houd vanwege het hoge plak-gehalte, vind ik deze lipglosjes wel een stuk prettiger. Ze zijn romig, maar plakken niet. Vaarwel verdwaalde haren die aan mijn lipgloss blijven kleven. Ook blijft de gloss langer zitten dan gedacht. En matte? Dat zijn ze wel redelijk ja.

Heb jij ze al gespot in het schap?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Mooie kleurtjes! Ik heb ze gezien maar niet gekocht. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Sseptember 02, 2016

  Staat je leuk :) Zelf houd ik ook niet zo van gloss, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het rode kleurtje is echt super mooi! Jammer dat een een glossje is, ik hou zelf ook niet zo van gloss.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zelf vind de linker het mooist staan bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS