MY LAST WEEK IN PICTURES #1

maandag, september 05, 2016


Ik wil graag iets nieuws proberen! Eén van mijn favoriete artikelen van de blogsters die ik volg, zijn persoonlijke artikelen waarin zij aan de hand van foto's laten zien wat ze de afgelopen week hebben gedaan. Hopelijk zijn er meer meiden die dat leuk vinden om te lezen, want ik ga er nu ook aan beginnen.


MAANDAG

Mijn ochtend begon heerlijk relaxed, totdat ik naar de sportschool ging. Eenmaal daar kwam ik erachter dat ik mijn flesje water thuis had laten staan. Ik besloot om niet te intensief aan de slag te gaan en ging alweer naar een uur weg | Thuis, na het douchen gingen mama en ik een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter eten. De week ervoor kochten we een potje met kruiden dat je zelf kruidenboter kunt maken. Helaas las mama per ongeluk twee eetlepels in plaats van theelepels, oeps! Achja, het smaakte prima. De reden dat we dit aten, is namelijk omdat we mijn oventje wilden testen. Enne, hij doet het prima.


Na de heerlijke lunch besloot ik make-up op te doen en deze nieuwe lipglossjes van Essence te testen. Natuurlijk ook met de nodige swatches op mijn arm, haha | Vervolgens maakte ik nog foto's van een shampoo en conditioner die ik sinds kort gebruik. Foto's voor mijn blog maak ik altijd op de slaapkamer van Frank | Daarna was het tijd om deze OOTD te schieten. Frank en zijn vriend kwamen langs om te eten en lucky me vonden zij het leuk om met mij foto's te maken.


Na het maken van de foto's moesten ze natuurlijk wel bekeken en uitgezocht worden | Na het avondeten en chillen, sloot ik mijn oude laptop op de tv aan en keek ik samen met mama Sense8. Ik kijk het nu voor de derde keer, mama voor het eerst. Ondertussen begon ik vast aan dit artikel | Na Sense8 was het tijd om naar bed te gaan. Ik heb er altijd zo'n hekel aan mijn gezicht schoon te maken.

DINSDAG

Mijn dag begon ik met het kijken van Sense8 samen met mama | Daarna pakte ik de trein naar Nijmegen om met Pei Yin te chillen. Helaas vergat ik mijn mobiel en moest ik een trein later pakken, waardoor Pei 40 minuten op mij moest wachten | Eenmaal in Nijmegen gingen we lunchen bij de Blonde Pater er gaf ik een heuse tour. Het was namelijk haar eerste keer in mijn mooie stad.


We hebben de hele middag in de stad gelopen, maar uiteindelijk kocht ik maar twee items. Beiden items kocht ik bij H&M met mijn cadeaukaart die ik kreeg bij Fashionlab | Toen we weer een beetje trek kregen, zijn we lekker een ijsje gaan halen | In de avond at ik thuis, pannenkoeken! Mijn all time favoriet.

WOENSDAG

Het zonnetje scheen heerlijk en ik at mijn ontbijtje in de tuin. Ondertussen hoopte ik natuurlijk dat ik een stukkie bruiner zou worden | Daarna was het tijd om naar de kapper te gaan! Ik zat er eventjes aan te denken om mijn haar een stuk korter te doen | Uiteindelijk besloot ik gewoon de puntjes te laten knippen, haha.


Dit bord van Mill kwamen mama en ik tegen onderweg naar de kapper. Toen we weer terug naar huis gingen moest ik toch echt even een foto maken. Gelukkig wilde mama even langs de weg stilstaan, haha | Toen we weer thuis waren, ging ik heerlijk bloggen. Opeens vroeg Frank mij mee op het bootje waar hij met Lennart en Kelly op ging chillen. Na even twijfelen besloot ik mee te gaan en het was super gezellig!

DONDERDAG


VRIJDAG

Op vrijdagochtend pastte ik de foto in de sidebar aan. Even later besloot ik ook de header een make-over te geven. Ik vind het stiekem wel moeilijk om voor een header te gaan waar ik lang tevreden mee ben | Daarna was het tijd om weer verder te gaan met het beschilderen van de pallets! Terwijl mijn moeder en ik alles klaarzette, zagen we opeens een mega sprinkhaan | Ergens in de middag was ik dan eindelijk klaar met het schilderen van mijn bed-to-be.


Na het verven ben ik gaan chillen en bloggen. Daarna ging ik met mijn vader friet halen. Frank en Lennart aten mee, dus we aten aan tafel in plaats van chill op de bank | Na het eten ging ik op onderzoek uit naar mijn rooster. Ik snapte er namelijk vrij weinig van, uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat dít mijn rooster moet zijn | In de avond keek ik samen met mama naar The Next Boy/Girl Band. Het concept vind ik een beetje oppervlakkig, maar ik kan altijd wel genieten van een talentenjacht met muziek.

ZATERDAG

Ik begon mijn ochtend met een zelfgemaakte smoothie. Of ja, zelfgemaakt... Mijn moeder maakte hem, haha | Daarna ging ik het centrum in en spotte ik deze poffertjesmaker. Hoe graag ik die ook zou willen, het lijkt mij een beetje overbodig. Misschien sla ik voor mijn studio wel een pan in | Ook liet ik mijn nagels doen! Een vriendin van Frank heeft een cursus gevolgd voor acryl en lakt ook zo nu en dan nagels met gellak. Ik besloot een afspraakje te maken, zodat ik met verzorgde nagels het nieuwe schooljaar in kan.


Toen ik weert huis was, besloot ik de vlog van het verven, karten en eten te editten. Ik vind het altijd zo moeilijk (maar ook leuk!) om muziek uit te zoeken voor video's | Vervolgens ging ik online op jacht naar een bank. Een had een bod geplaatst op een bank via Marktplaats, maar kreeg geen reactie. Opeens vielen de foldertjes op de deurmat en viel mijn oog op deze bank | In de avond hadden we een feestje, mijn oom is namelijk 50 geworden! Er waren veel mensen en het was erg gezellig. Ik ging op de foto met de neef van mijn moeder. Ik zie hem niet vaak, maar hij is altijd erg gezellig.

ZONDAG

Mijn zondag was lekker rustig. Ik begon met het uploaden en klaarzetten van de vlog van het karten etc | Daarna ging ik op zoek naar de foto die mijn vader en ik daar gemaakt hebben. Helaas is die neit zo scherp, maar wel leuk! | Inmiddels is het wel duidelijk dat ik een groot deel van de dag achter mijn laptop heb gezeten. Ik maakte namelijk ook nog eens een Twitteraccount aan voor mijn blog.


Opeens bedacht ik mij dat ik al een hele tijd op een AliExpress pakketje wacht. Stiekem begin ik te vermoeden dat het niet meer aankomt. Maar, ik heb nog wel een paar dagen voordat de geschatte leverstijd afgelopen is | Na al dat relaxen, moest ik toch écht even iets doen. Ik besloot de vissenkom schoon te maken en een nieuw plantje erin te doen. Dollar en Vegas waren weer hartstikke blij met hun frisse huis | Doordat ik de avond hiervoor het feest van mijn oom had, kon ik geen televisie kijken. We namen Dance Dance Dance op en ik keek het terug met mijn moeder. Daarna heb ik de hele avond rustig aan gedaan.

Heb jij de afgelopen week wat leukst gedaan?
& vind je het leuk als ik vaker zo'n fotodagboek plaats?

Follow

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. L I Z A - L O V E S B L O G Sseptember 05, 2016

  Leuk zo'n foto dagboek, ik kijk dat ook altijd op andere blogs. De vlog is ook leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woow, ik ben echt benieuwd naar je bed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had het nog niet eerder gezien, de week met foto's, vind het wel geinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor om jouw week met een fotodagboek te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS