INSPIRATIE: DIY PALLET BEDDEN

maandag, september 12, 2016


Yeey, volgende week krijg ik de sleutel van mijn studio in Tilburg! Momenteel woon ik nog thuis en slaap ik op een stapeltje van drie matrassen, daarvoor had ik op kamers een stalen bed van IKEA. Maar voor mijn studio wil ik iets héél anders... Namelijk een pallet bed!


In mijn vlog van vorige week en mijn eerste My Week in Pictures konden jullie al zien dat ik druk aan de slag was gegaan met het verven van de pallets. In totaal heb ik vier pallets gekocht via Marktplaats, die ik samen met mama heb opgehaald. De pallets zijn 1 bij 1 meter. Ik plaats er twee achter elkaar en dan ook twee op elkaar. Zo is het een perfect bedje. 

Wat vind jij van pallet bedden?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ah mijn huisgenootje heeft ook een pallet bed. Super leuk, staat heel knus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk om te horen! Zelf ken ik helemaal niemand die het heeft, alleen op Pinterest haha.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Ik vind het er leuk uitzien. Wel laag bij de grond als je maar 1 pallet gebruikt. En ik vind ik dat de matras wel een beetje dezelfde maat als de pallets moet hebben. Benieuwd hoe jouw bed er straks uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik wil dat eigenlijk ook wel, maar staat nier bij mijn kamer interieur :( xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. omgggggggggggg suuuusss!!! jij leest gewoon mijn gedachten. als ik ooit een studio vind wil ik dit doen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeey super tof! Snel bij mij op bezoek komen als ik erin zit :)
   Liefs xxx

   Verwijderen
 5. Ik heb ook een pallet bed sinds ik een nieuwe slaapkamer heb en ik ben er nog steeds zo blij mee! Het staat zo tof :) leuke inspiratiefoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk en makkelijk te maken. Hoop dat je er straks ook lekker op slaapt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS