GOT MY NAILS DONE #1

maandag, september 26, 2016


Als ik ergens van houd, dan zijn het mooie nagels. Hoewel ik mijn nagels zelf niet zo pretty vind (ik had wel een langer nagelbed gewild), kan ik er enorm van genieten om ze netjes te lakken. Een tijdje geleden heb ik ze zelf laten lakken met gel bij een vriendin van Frank. Benieuwd?De laatste keer dat ik mijn nagels liet doen met gellak was in mijn laatste week van Zuid-Korea. Toen heb ik iets soortgelijks gekozen. Ik vond het toen zó mooi, dat ik nu voor ongeveer hetzelfde ging. Of ik het binnenkort weer laat doen? Wie weet! Ik vind het in ieder geval een aardig klusje om er weer af te halen... Haha

Lak jij jouw nagels met gellak?
Follow

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Ik vind gelakte nagels er altijd erg mooi uitzien, maar dan moet het wel strak in de lak zitten, zonder beschadiging. Nadeel van de gellak is het weer eraf halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit! love de kleur! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is mooi geworden! Ik heb er altijd zo'n hekel aan als het gaat chippen en dat je het er dan af moet halen. Draag eigenlijk niet vaak nagellak :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ik ken het gevoel! Deze gellak chipt gelukkig niet :) Het enige jammere is, dat je aan de onderkant je nagel weer gaat zien. Mijne heb ik er twee weken op laten zitten, toen vond ik het te lelijk worden. Als je alleen een French doet, kun je het langer laten zitten.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 4. Erg mooi! Vaak is het best duur om je nagels te laten lakken... Daarom doe ik het nooit. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt! Zelf baal ik er ook van dat het vaak prijzig is. Maar ik heb het gewoon laten doen bij een vriendin van mijn broer thuis. En dan ook gewoon alleen het lakken met een nagelriem olie, verder geen behandelingen of iets. Dus het was gelukkig niet duur :) Misschien ken je zelf ook wel iemand die het zo kan doen!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Vind dat gellak altijd mooi glanst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Susan! Ik zag dat je Korea blog een beetje verouderd is, dus zoek ik je hier even op :) Zoals veel meiden ben ook ik gevallen voor de charme van de Koreaanse muziek en drama's. Zo ben ik begonnen met het leren van de taal, puur omdat het mij interesseert. Ik neem aan dat jij aan de Leiden Uni studeert: Korea Studies. Zo vraag ik mij af hoe je dat bevalt? Ik zat er zelf aan te denken om het te studeren, maar het leek mij zo'n pretstudie omdat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn, studeren wat mij leuk lijkt. Ik zit in 6VWO en weet nog niet wat ik wil studeren. Kan jij mij misschien een beetje de inhoud van je studie vertellen?
  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hii Alex!
   Zou je mij een mailtje kunnen sturen? Dat gaat wat makkelijker :)
   Liefs, Susan
   info@ susanblogt.nl

   Verwijderen
 7. Ziet er mooi uit hoor!
  Wat een lief kleurtje.
  Liefs Merle van Girls-Things

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat mooi! Echt leuk dat twee nagels glitters hebben :) Ik vind gellak zo fijn, ook wel chill dat je er een tijdje niet naar hoeft om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS