DOWNLOADS: ZELFGEMAAKTE IPHONE ACHTERGRONDEN

dinsdag, september 06, 2016


Zo nu en dan pluk ik de leukste achtergronden voor mijn mobiel van Pinterest af. Maar stiekem leek het mij ook erg leuk om zélf aan de slag te gaan. Hopelijk vind jij mijn drie achtergronden leuk en ga je ze ook downloaden en gebruiken. Enne, ik zou het fijn vinden als je een linkje naar mijn blog plaatst, wanneer jij deze achtergronden deelt op jouw eigen blog.
Zie je er een leuke afbeelding tussen staan die jij als achtergrond wilt gebruiken? Scroll dan snel verder om ze te downloaden. Vergeet vooral niet om mij een Snap te sturen of een afbeelding via Instagram als je één van de achtergronden in gebruik hebt!

Welke is jouw favoriet?

Follow


You Might Also Like

3 lovely comments

 1. L I Z A - L O V E S B L O G Sseptember 06, 2016

  Leuke achtergronden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi dat goud! Ik heb girl boss gedownload xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gemaakt, moet je op bestelling gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS