DÉ APP VOOR SERIE VERSLAAFDEN

donderdag, september 08, 2016


Ben jij net zo serie verslaafd als ik? Dan heb ik geweldig nieuws voor je! Ik heb een tijdje geleden namelijk de beste app ever ontdekt. Vooral nu ik een nieuwe serie heb ontdekt én nog steeds een hoop series volg, is deze app voor mij noodzakelijk. Benieuwd naar welke app iedere serie-verslaafde op haar telefoon moet hebben?


De app waar het om draait is TVShow Time. Je maakt binnen drie tellen een account aan, door de app te koppelen aan je Facebook account. Vervolgens krijg je een lijst met series waar je uit kunt kiezen welke je al hebt gezien. Daarna is het tijd voor het échte werk!


Zodra je jouw account hebt, ga je opzoek naar alle series die je hebt gezien in je leven. En ja, dan heb ik het ook over Lizzie Mcguire. Bij iedere serie kun je precies aangeven hoeveel afleveringen je bekeken hebt. Vervolgens gaat de app dan berekenen hoeveel tijd je hebt besteed aan het kijken van series, shocking!

Daarnaast kun je ook jouw favoriete series selecteren en selecteert die automatisch welke series je voor het laatste hebt bekeken. Ook kun je series volgen en krijg je een kalender te zien waarop staat hoeveel dagen nog totdat er een nieuwe aflevering gelanceerd wordt.

Als je aan een nieuwe serie begonnen bent, of je hebt een aflevering gekeken van een serie die je al volgde, kun je dat makkelijk aanvinken. De app telt automatisch verder. Laatste ging ik als een trein met seizoen twee van The Originals en kreeg ik twee badges, de Marathoner en Serial Watcher. Daarnaast kun je ook kijken hoeveel dagen jouw vrienden aan series hebben besteed en vele andere statistieken. Wil je extra functies? Zoals aanvinken dat je een aflevering dubbel bekeken hebt (ik kijk zóó veel dubbel), dan moet je wel betalen.

Update: Ik heb nu 4 maanden, 4 dagen en 4 uur gekeken. (8 September, 09:16)

Kende jij deze app al? 

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Omijngod, ik ga deze app meteen downloaden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. L I Z A - L O V E S B L O G Sseptember 08, 2016

  Deze app kende ik nog niet. Wel echt super leuk, ga hem downloaden. Wel jammer van dubbel kijken, ik kijk ook soms dingen dubbel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik ook echt jammer! Ik ben nu ook weer een serie voor de derde keer aan het kijken namelijk, haha. En al die uren rekent de app er dan niet bij. Maar ach ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Inderdaad een puntje van verbetering voor de app. Maar geinig, al is het niet aan mij besteed aangezien ik niet of nauwelijks series kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahaha! Ik denk niet dat ik wil weten hoeveel ik in mijn leven al aan series heb besteed :")

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist wel! ;p Is niets om je voor te schamen, haha
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Ik kijk super veel series dus dit lijkt me een leuke app! Ik ga hem zeker bekijken want ik kende hem nog niet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig! Had er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS