,

VLOG: MIJN REIS NAAR ZUID-KOREA (1 JAAR GELEDEN)

donderdag, augustus 25, 2016


Ik wist dat het vandaag of morgen zou zijn dat ik één jaar geleden naar Zuid-Korea vertrok. Toen ik vanochtend op Facebook keek, bleek het inderdaad vandaag te zijn. Precies een jaar geleden vertrok ik naar dit prachtige land om vier maanden lang te studeren. Benieuwd naar de vlog die ik toen maakte?Als eerste mijn nieuwe video's bekijken? Abonneer je dan hier gratis!

Heb jij in het buitenland gewoond?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik volgde jou toen al! Keek ook iedere keer op jouw Korea blog :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nooit in het buitenland gewoond. Wel cool dat je naar Zuid-Korea bent gegaan! Een jaar geleden is best lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L I Z A - L O V E S B L O G Saugustus 25, 2016

  Leuke vlog :) Lijkt mij spannend om naar Korea te gaan. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk nog wel eens op jouw Korea blog en kijk dan een blog/vlog terug, blijft leuk om te zien wat jij daar allemaal hebt meegemaakt. Precies een jaar geleden wist je nog niet wat je allemaal te wachten stond en of Korea ook al jouw verwachtingen kon waarmaken, maar gelukkig was en is Korea precies zoals jij gedacht en gehoopt had. Hoop dat jij (en Pei Yin) snel nog eens terug kunnen gaan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor meisje! Wij vonden het ook heel erg leuk om bij jou in Seoul op bezoek te komen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS