VLOG: (EIGEN?) STUDIO IN TILBURG BEKIJKEN


Vorige week vertelde ik in dit wonen wishlist artikel nog dat het bezichtigen van een studio was uitgelopen in een groot fiasco. Maar, een paar dagen later ging ik alweer studio nummer twee bekijken, en dat verliep een stuk beter! Benieuwd naar deze studio en of dit mijn nieuwe huisje wordt?Als eerste mijn nieuwe video's bekijken? Abonneer je hier gratis!

Wat vind jij van deze studio?

9 opmerkingen:

 1. Heel leuk die studio :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vlog! Ben benieuwd naar jouw inrichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie ruimte zeg. Heerlijk, helemaal voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve suus erg mooi allemaal. Xxx petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :) Ik zal snel foto's appen als ik erin zit!
   Liefs xxx

   Verwijderen
 5. Wat super leuk! Gefeliciteerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.