MIJN TELEFOONHOESJES STASH

woensdag, augustus 24, 2016


Voordat ik de iPhone SE aanschafte, had ik de iPhone 5C. Een leuke roze mobiel, maar vreselijk voor hoesjes. Er waren namelijk bijna geen hoesjes te koop voor mijn telefoon! Met deze nieuwe mobiel kan ik volop hoesjes kopen, en daar maak ik dan ook zeker gebruik van. Inmiddels heb ik bij verschillende winkels en webshops hoesjes ingeslagen, tijd om ze te showen!
Als eerste natuurlijk het hoesjes dat ik er momenteel omheen heb zitten. Deze super schattige en glitterende kattenoortjes! Dit hoesje is echt heerlijk roze en sparkly, lekker kitsch. Ik kocht deze bij H&M voor €5 geloof ik.


Dan mijn andere drie hoesjes. De linker heb ik er een hele tijd omheen gehad. Deze glittert ook heerlijk en de knipoog vind ik super cute. Deze kocht ik bij Pull & Bear in Mexico. Ik weet de prijs er niet meer van, maar hij was zeker niet duur! Daarna twee hoesjes die ik kocht via AliExpress voor een prikkie. Deze heb ik beiden nog niet in gebruik gehad. Misschien houd ik toch iets meer van glitter? Haha

Hoe ziet jouw hoesje eruit?

Follow

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ooh ik vind je knipoog hoesje echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke hoesjes! Die met eenhoorns is echt grappig. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zilveren is tof zeg. Zelf heb ik een doorzichtige van AliExpress haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig! Ik vind de style hoesjes ook helemaal bij je passen. Vooral die glitter met knipoog vind ik tof ;-). Zelf heb ik een oersaai bruin leren hoesje met een flap, waardoor hij beschermt blijft. Ik zou wel een andere 'fashionable' variant willen, maar ik ken mijzelf intussen goed genoeg... Dan kan ik binnen een week een nieuwe telefoon aanschaffen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke hoesjes, vooral die knipoog! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke hoesjes heb jij! Die met de glitters en de wimpers is zeker mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke hoesjes! Erg origineel.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS