MIJN NIEUWE SERIE VERSLAVING

vrijdag, augustus 19, 2016


Guilty, ik ben een echte serie verslaafde. Momenteel volg ik een heleboel series waarbij ik al een tijdje op het nieuwe seizoen wacht. Uit verveling ben ik aan een nieuwe serie begonnen, die per direct mijn hart heeft gestolen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.Yep, dit is hem dan, mijn nieuwe liefde: Don't trust the Bitch in apartment 23. De serie gaat over June die van het platteland naar New York komt om haar dromen waar te maken. Helaas valt het zwaar tegen en moet ze noodgedwongen bij iemand intrekken als roommate. Dan komt ze terecht bij Chloe, die allesbehalve een fijne huisgenoot blijkt te zijn. Zo steelt ze van mensen (ja, ook van June) en manipuleert ze alles en iedereen. Maar hé, dat levert wel geweldige avonturen op!

Na een snelle zoektocht op Wikipedia (altijd handig), kwam ik erachter dat de serie uit 2012 komt en de kijkcijfers van het tweede seizoen tegenvielen. Om die reden zijn er ook maar twee seizoenen gemaakt. Nu ik dit schrijf ben ik bij seizoen 2 aflevering 3 en vind ik het nog steeds hartstikke leuk! Dus baal ik er  wel een beetje van dat er maar twee seizoenen zijn.

Kende jij deze serie al?

Beeld: Netflix, YouTube

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik ken het niet maar jammer dat er maar 2 seizoenen van zijn! ben je wel snel van je verslaving af kan je weer door naar een nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke trailer! Kende de serie nog niet. Ik heb ook Netflix dus ga hem zeker kijken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, volgens mij is dit echt zo'n serie waarbij je onderuitgezakt binnen no time een zak chips naar binnen kunt werken zonder erbij na te denken. Geen idee waar dat idee vandaan komt, alleen na het zien van de trailer en het lezen waarom jij het zo quilty vind is dat het eerste wat naar boven komt, haha. Wie weet als ik eens met Gossip Girl klaar ben..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit van gehoord maar het klinkt als zo'n heerlijke guilty pleasure. Lekker op de bank met een zakje chips... chill modus aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben niet van de series. Vind dat juist veel te lang duren, na seizoen 1 haak ik eigenlijk altijd vrij snel af.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig om te lezen dat jullie deze serie ook allemaal nog niet kenden! Voor iedereen die eraan gaat beginnen: Veel plezier <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het een hele leuke serie, alleen stopt seizoen 2 midden in het verhaal voor mijn gevoel, dat vond ik wel erg jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze serie kende ik nog niet, maar hij lijkt me wel leuk! Nu kijk ik naar Orphan Black, een geweldige serie! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah klinkt superleuk maar wordt het verhaal niet ineens afgepakt omdat er geen nieuw seizoen is? Of maakt dat niet uit? Want dat is altijd zo irritant dan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS