MIJN GEZONDERE LEEFSTIJL / SPORT AVONTUUR + TOEN EN NU

vrijdag, augustus 12, 2016


Iets minder dan een jaar geleden begon ik met een gezondere leefstijl. In dit artikel vertel ik er met liefde meer over en deel ik ook shocking before foto's en hoe mijn lichaam er nu uitziet. Uiteraard vertel ik ook over hoe ik mij nu voel met deze leefstijl.Op de linker foto zie je mij iets meer dan een jaar geleden, op de rechter foto zie je mij anderhalve maand geleden. 

Iets minder dan een jaar geleden zat ik in Seoul, Zuid-Korea, voor mijn minor. Ik woonde op de campus, waar ook een sportruimte in zat. Dit wist ik van tevoren en besloot een oud gymbroekje mee te nemen en een t-shirt. Na iets minder dan een maandje in Korea, besloot ik eens de sportschool binnen te stappen. Het was voor mij een complete verrassing dat ik het eigenlijk hartstikke leuk en fijn vond om te sporten!

In het begin fietste ik een uurtje of wat langer. Even later begon ik ook met een aantal buikspieroefeningen, rennen en zelfs krachttraining. Ik begon er steeds meer plezier in te krijgen en besloot ook leuke sportkleding in te slaan. Stiekem begon ik mij steeds beter in mijn vel te voelen en viel ik ook wat af. Dat afvallen kwam natuurlijk ook door mijn nieuwe eetgewoontes. Zo at ik (uiteraard) bijna iedere dag rijst en eigenlijk geen suiker meer. Frisdrank dronk ik al een tijdje niet meer.

Op de linker foto zie je mij iets meer dan een jaar geleden, op de rechter foto zie je mij anderhalve week geleden.

Eenmaal terug in Nederland zag ik er een stuk beter uit en voelde ik mijzelf ook veel prettiger. Hoe graag ik het ook wilde volhouden, het kon helaas niet. Een week nadat ik thuis was begon namelijk mijn 5-maanden durende stage in Amsterdam. In die tijd heb ik niet kunnen sporten maar probeerde ik wel dezelfde eetgewoontes aan te houden, wat mij enorm goed lukte.

Tegen het eind van mei ben ik weer aan het sporten geslagen! Ik probeer iedere dag te gaan en dan zo'n 1 tot 2 uur te sporten. Het meest ben ik te vinden op de loopband, de traploop-machine en in het krachttraining-gedeelte. Groepslessen volg ik niet. Het liefst ga ik nog door om mijn buik, armen en billen te verbeteren. Maar ik ben zeker op de goede weg! Ook qua eetgewoontes gaat het erg goed. Ik eet zo min mogelijk onnodige suikers (alhoewel ik tijdens mijn laatste Fashionlab week wel lekker taart gegeten heb!).

Heb jij #lifestylegoals waar je aan werkt?

Follow

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Jeetje wat knap Suus. Als je zo de foto's naast elkaar ziet, zie je echt een groot verschil, goed gedaan en blijven volhouden. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf om te zien! Ga zo door :) Ik probeer ook gezonder te eten haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Ik probeer ook zoveel mogelijk om de suiker links te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow je ziet wel echt goed verschil! Dat motiveert mij wel om ook te gaan beginnen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gaaf om te zien! Ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel fijn om te lezen! Bedankt allemaal <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je ziet echt verschil, super goed bezig Susan! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS