INSPIRATIE: MINIMALISTIC TATTOOS

maandag, augustus 22, 2016


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Stiekem wil ik een tattoo. Nou ja, stiekem. Ik twijfel wel of ik heb écht zal doen hoor. Denk maar eens aan de vreselijke pijn, de soms absurd hoge prijzen en het feit dat een tattoo forever is. Aangezien ik mij er wel steeds meer mee bezighoud de laatste tijd, heb ik een hoop aan inspiratie kunnen verzamelen op Pinterest. Dit deel ik uiteraard maar al te graag!
Heb jij een tattoo?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik heb geen tattoo, maar zo'n kleine is wel mooi. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe tattoo's! Ik wil zelf heel graag een klein diamantje op mijn enkel. Nu nog de moed verzamelen om hem te laten zetten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik krijg de moed ook maar niet bij elkaar geraapt!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Leuk artikel, twijfel al zo lang over een tattoo. Als ik er 1 neem dan is het een hele subtiele.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Minimalistic tattoo's vind ik zo leuk maar ik weet gewoon echt niet of ik er eentje wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, leuke inspiratie! Ik wil er ook eentje maar ik wacht tot ik iets ouder ben en 100% zeker weet wat ik wil. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n kleine tattoo is supermooi! Dan denk je al vaak aan simpele driehoekjes of een maantje ofzo, maar die bloemetjes die je in dit artikel laat zien vind ik ook wel héél erg leuk! Vooral die linksbovenaan, met kleur erin :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen dat jullie minimalistische tattoo's ook zo mooi vinden! Als ik ooit de stap neem om een tattoo te laten zetten, komt dat zeker op mijn blog :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS