,

HUNKEMÖLLER WISHLIST + ULTIEME BIG BOOBIES SUMMER HACK

woensdag, augustus 03, 2016


Als het om lingerie gaat, is Hunkemöller ongetwijfeld mijn nummer één winkel. Helaas moeten we nog even wachten op de Anna Nooshin collectie, maar wat ze nu in de schappen hebben hangen maakt mij ook enorm hebberig.

Afgelopen week stapte ik nog een Hunkemöller filiaal in voor zoiets onbenulligs als een zwarte strapless beha. Maar toen ik eenmaal thuis weer even een blik wierp op de site zag ik dat ik veel meer had kunnen meenemen. Aangezien ik de winkel niet meer ben in geweest, maar wél een enorme wishlist ontwikkelde toen ik online keek, deel ik deze graag met jullie.

1 | 2 | 3 | 4

Stiekem heb ik een zwak voor mooie zwarte lingerie, vandaar dat nummer 1 niet kon ontbreken op mijn wishlist. Nummer 2 vind ik gewoon hartstikke cute, al moet er natuurlijk nog wel een bijpassend  broekje bij. En nummer 3? Tja, ik kan gewoon niet slapen zonder pyjama aan! En deze is hartstikke schattig en lekker voor de zomer. Nummer 4 ziet er naar mijn idee lekker comfortabel en stoer uit. Deze sportbeha zie ik mijzelf wel dragen.

Summer hack - Natuurlijk is een mooie beha awesome, maar niets is vervelender dan grote boobies in de zomer. De perfecte anti-zweet-hack is stiekem hartstikke simpel. Namelijk: talkpoeder! Strooi voordat je jouw beha aandoet wat talkpoeder tussen en onder je boobs en je bent de hele dag zweet-vrij.

Shop jij wel eens bij Hunkemöller?

Follow

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Mooie bh's! Ik koop regelmatig wat bij Hunkemöller, ook in Roermond in de outlet. Daar is best veel voor leuke prijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik koop er eigenlijk geen bh's omdat ik in de grote maten val en ik ga daarvoor naar een speciale winkel, daar is dan meer keus. De pyjama vind ik echt leuk! Ben ook benieuwd naar de collectie van Anna Nooshin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, de collectie komt echt bijna! Heb er zin in :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 3. Eerst ging ik altijd naar Livera. Maar daar kom ik al jaren niet meer, ga nu altijd naar Hunkemöller. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hunkemoller is heel fijn en je krijgt goed advies. Het jammere vind ik wel de prijs want die is gewoon best wel duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik vind alles bij Hunkemöller juist erg betaalbaar! Waarschijnlijk kost een bh'tje bij Hema of H&M minder, maar die verkopen mijn maat niet eens, hahaha. Hunkemöller is voor mij perfect :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Hunkemöller vind ik ook een fijne winkel met betaalbare prijzen voor mooie lingerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt leuke items uitgekozen! Ik winkel altijd bij Hunkemöller.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn favoriete sportbh! Zit echt fantastisch, en heel erg handig met de rits langs voor! Anna Nooshin-collectie is vanaf vandaag online te verkrijgen, allemaal zo mooi! :D <3
  Leuke post! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, ik had het gezien :) Echt prachtige items en foto's ook.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 8. Vind alles van Hunkemöller altijd zo leuk! Ik krijg al zin om dingen te kopen als ik dit zie :P

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS