DIY: JE EIGEN MAPIFUL POSTER MAKEN

woensdag, augustus 17, 2016


Al maandenlang droom ik weg bij de mooiste en tofste Mapiful posters. Regelmatig ga ik naar de site om er eentje te ontwerpen van Seoul of Nijmegen, gewoon omdat het kan. Maar bestellen? Ho maar. Zo'n pretty poster kost namelijk maar liefst $60, en dat is niet niets. Om die reden besloot ik er zelf eentje te maken. Hoe ik dat precies gedaan heb, deel ik stap voor stap in deze snelle en simpele tutorial.


Als eerste mijn nieuwe video's zien? Abonneer je dan hier gratis!

Ga jij er ook een maken?

You Might Also Like

13 lovely comments

 1. Wow super handig! Ik heb ook Photoshop en ga er denk ik ook een maken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice :) Ik heb er wel een gekocht, maar dit was veel beter haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. L I Z A - L O V E S B L O G Saugustus 17, 2016

  Helaas heb ik geen Photoshop, maar dit is wel erg cool zeg! Mijn broer heeft het wel, dus misschien kan hij er een voor mij maken van Den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Zou er ook wel eentje willen, ga ik eens mee aan de slag met mijn stadje Den Bosch! Even alles voor stap voor stap bekijken want sommige skills heb ik nog niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Gewoon de video lekker vaak op pauze zetten, dan kom je er zonder problemen uit :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Susan, we really feel that this was very ambitious of you - however, we also feel very saddened that you would have to do all of this to get a city poster for yourself. Perhaps this is a testament of your love for Mapiful. Nonetheless, we would like to help you so send us a DM on Instagram and let's talk!

  Also, we are currently rocking our summer-deal - use SUMMER16 for 15% off.

  All the best and love from Mapiful! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hello Mapiful,
   Thank you for your comment. I will reach out to you through Instagram ;)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Bedankt voor al jullie reacties! <3 Inmiddels heb ik zelfs al één zelfgemaakte poster binnenkregen via Snapchat!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS