NEW IN: MICHAEL KORS BAG

maandag, juli 11, 2016


Hiep hiep hoera, ik heb er weer een familielid bij. Nee, er is niemand in fijn familie bevallen, maar ik heb een nieuwe Michael Kors tas gekocht. Hoewel de hype van deze tassen alang voorbij is, blijf ik ze gewoon heel erg mooi vinden. Dit schatje kocht ik tijdens mijn vakantie in Mexico.


De tas is een van het model Dillon, alleen weet ik niet of ik een small of medium heb. Het kaartje kon ik namelijk zo één, twee, drie niet vinden. De kleur van de tas is lila; heerlijk zomers en vrolijk! De hardwear is zilver en er zit een strap bij zodat je de tas crossbody kunt dragen. In Mexico heb ik nog véél meer leuke dingen gekocht... Binnenkort zal ik een shoplog plaatsen, hihi.

Houd jij net zo veel van deze tas als ik?

Follow

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Hele mooie tas, echt super kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. E R I K Ajuli 11, 2016

  Echt een mooie tas! Ik wil ook ooit een MK kopen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh god, ik ben verslaafd aan Michael Kors. Ik zou echt wel 100 tassen kunnen kopen... Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie tas! Ook de kleur is bij zoveel te dragen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook eentje en ik ben er echt superblij mee!
  X, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super cooole tas vooral de kleur is ook mooi! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is gaaaf! Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie tas! Ik ben benieuwd naar je shoplog van Mexico. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw het is echt een prachtige tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie tas, geniet er van! Ik vind dat het juist beter is dat de hype over is, nu kan je hem gewoon dragen omdat je het fijn vind in plaats van dat iedereen er mee rond loopt!
  Ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS