MEXICO: GUADALAJARA TOUR + OUTFIT

vrijdag, juli 01, 2016


Aan het begin van mijn vakantie besloten Luisa en ik de toeristen-tour-bus te pakken om haar stad Guadalajara te verkennen. Het was heerlijk weer en super gezellig. Uiteraard hebben we de nodige stops en foto's gemaakt.
Met de bus tour kon je op verschillende plaatsen uitstappen. Wij besloten de bus te verlaten op twee plaatsen. En naar een andere 'halte' te lopen. De foto's hierboven zijn gemaakt bij de Expiatorio kerk gemaakt. In dit artikel schreef ik al dat er overal kerken zijn, en dat is zeker niet gelogen. Deze Expiatorio kerk was ook weer hartstikke mooi van binnen. Wij namen gebruik van de kerk als achtergrond en maakten een shitload aan foto's.


Vervolgens zijn we nog één keer uitgestapt omdat het moest, haha. Eerlijk gezegd heb ik dan ook geen enkel idee hoe het heet waar we de bus uitgegaan zijn. Het was er in ieder geval heel schattig uit, en dat vroeg natuurlijk weer om een fotomoment. In een van de winkeltjes in de schattiger straatje kocht ik een magneetje voor mijn oma.

Door de tour ben ik flink verbrand geraakt en heb ik de dagen erna alleen nog maar t-shirts (vooral die rode, haha) gedragen om mijzelf te beschermen. Hartstikke zonde natuurlijk! Een heleboel leuke kledingstukken kon ik door mijn rode schoudertjes niet meer aan, balen...

Ben jij ooit in Mexico geweest?

Follow

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. E R I K Ajuli 01, 2016

  Super leuk die paraplu's! Erg mooi. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf nog nooit in Mexico geweest. Dat lijkt mij eerder gezegd best eng. Je foto's zijn wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vrolijk met die gekleurde paraplu's. En ballen van je schouders, daar staat de zon ook echt op te bakken hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk die parapluutjes! De playsuit staat je goed!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's weer! En superschattig ja, die gekleurde pluutjes.. zouden ze hier ook moeten doen, vooral met dit weer ;-( Neem jij wat zon mee terug?
  Doeidoeiii!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS